Pelikauppa - Keräilykortit, Lautapelit ja Pelaamisen Fanituotteet.

Ostoskori

Luonto on tärkeä asia.

Kauppias Kauppinen ja arvot

Kauppias Kauppisen arvot ovat hyvin maanläheisiä ja yksi tärkeimmistä arvoista on luonto. Luonto on tärkeä asia monesta eri syystä. Kukapa meistä ei olisi nauttinut luonnon meille tarjoamista antimista, se tarjoaa meille ravintoa, lääkkeitä, ilmaa, vettä ja suojaa. Upeita järviä ja kauniita metsiä joissa kulkea. Se myös tarjoaa meille henkistä ja henkilökohtaista hyvinvointia sekä tarjoaa ihmisille, eläimille ja kasveille elinympäristön.

Luontoarvot ovat tärkeitä, sillä ne auttavat meitä ymmärtämään ja arvostamaan luonnon merkitystä. Ne auttavat meitä suojelemaan ja säilyttämään luonnon monimuotoisuuden sekä takaamaan, että tulevat sukupolvet voivat nauttia samoista eduista, joita me nautimme tänään.

Kauppinen huolehtii omalta osaltaan luonnon hyvinvoinnista pakkaamalla lähetettävät tuotteet kierrätyskelpoisiin pahvilaatikoihin sekä käyttämällä pehmikkeenä myös kierrätykseen kelpaavaa paperista pehmikettä. Lähetykset toimitetaan varastolta kuljetusliikkeelle biokaasulla toimivalla autolla. Biokaasuauto on luontoystävällinen vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille, sillä se käyttää biokaasua polttoaineenaan. Biokaasu on uusiutuva energialähde, joka on peräisin esimerkiksi maatalouden sivutuotteista, kuten maatalousjätteistä tai puutarhakasveista. Biokaasun tuotanto ja käyttö myös vähentää maatalouden jätteiden määrää ja parantaa maanviljelyn tehokkuutta. 


Yhdessä vietetty aika on tärkeää

Perheen ja kavereiden kanssa vietetty aika on tärkeää ja loppujen lopuksi vain sillä on merkitystä. 

Tärkein syy on se, että se vahvistaa perheen ja ystävien välisiä suhteita ja luo läheisyyttä. Kun viettää aikaa yhdessä, läheiset saavat tilaisuuden jakaa kokemuksia ja luoda yhteisiä muistoja. Se myös auttaa ihmisiä ymmärtämään toisiaan paremmin ja luomaan vahvemman yhteyden.

Kauppias Kauppinen pyrkii tuote valinnoillaan tukemaan perheen ja ystävien välistä ajanviettoa. Tuotevalikoimasta löydät pelit ja tarvikkeet yhteiseenaikaan.