Ostoskori

Käyttöehdot

Yleistä

Kauppiakauppinen.fi on Kauppias Kauppisen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy itse Kauppias Kauppinen (Lauri Kauppinen) (2494520-1, Kalkerinlenkki 12 01830 Lepsämä, lauri@kauppiaskauppinen.fi). Kauppias Kauppinen pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kaikilla Klarnan tarjoamilla maksutavoilla.

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon ja Postin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-6 vuorokautta(toimitusaikaan lasketaan ainoastaan arkivuorokaudet), mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautus on maksullinen, palautuksen hinta on 8,9€. 

Noutamatta jääneet tuotteet

Mikäli asiakas jättää tilauksensa noutamatta esim. Posti, Matkahuolto tms. palvelu, tällaisessa tapauksessa etämyyntisopimus raukeaa. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 12€:n maksun. Tämä maksu vähennetään automaattisesti asiakkaalle tehtävästä suorituksesta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lauri@kauppiaskauppinen.fi