Pelikauppa - Keräilykortit, Lautapelit ja Pelaamisen Fanituotteet.

Ostoskori

Palveleva pienyritys

Kauppias Kauppinen on lautapelikauppa jonka valikoimasta löydät lautapelit, palapelit ja pelaamisen fanituotteet. 

Suomalainen verkkokauppa ja pienyritys jonka jokainen asiakas on tärkeä.

Lautapelikauppa Kauppias Kauppinen

Tervetuloa ostoksille palvelevaan Suomalaiseen pienyritykseen. Yritykseni toimii toiminimen kautta ja sijaitsee rauhallisella omakotialueella Nurmijärvellä. Kaupan valikoimista löytyy tutuja lautapelejä, hauskoja kokoperheen pelejä sekä hauskoja pelejä lapsille, Suomalaisten pelitalojen omia pelejä ja on valikoimaan alkanut tulemaan myös tosiharrastajille valikoimaa. 

Tuttuja lautapelejä ja uusia kehittäjiä

Se että tuotteella on Suomalaiset juuret on tärkeä asia minulle, olen yrittänyt saada valikoimiin myös Suomalaisia pelejä. Esimerkiksi Peliko on Suomalaisille tuttu tuotemerkki jolla on pitkä historia Suomalaisessa pelihistoriassa. Kukapa ei olisi pelannut Afrikan Tähteä tai Inkan Aarretta? Kuuleman mukaan Pelikon historia on alkanut jo 1940, vuonna 2003 Peliko siirtyi Martinexin omistukseen. Yhtiön tilat sijaitsevat Raisiossa jossa Martinexin huippuunsa viritetty suunnitteluosasto suunnittelee uusia hauskoja ja koukuttavia pelejä pikku lapsista aikuisiin. Pelikon peleistä voit löytää hauskaa tekemistä juuri teille.

Valikoimasta löytyy Suomalaisten pienyrittäjien pelejä. Suomalaista korttipeli osaamista edustaa Hirmu Games jonka hauska ja hirmuinen korttipeli Dinodeck on ilahduttanut lapsia jo vuodesta 2021 asti. Pelin on suunnitellut Ilkka Landén ja pelissä aiheena ovat hurjat dinosaurukset. Korttipelissä vertaillaan dinosaurusten erilaisia ominaisuuksia ja voittaja on se joka kerää eniten pisteitä pelin aikana. Mira Heija on suunnitellut Puutarha aiheisen lautapelin joka on hyvinkin opettavainen peli. Peli perustuu vuodenaikojen kiertoon ja sinun tehtävänäsi on kasvattaa kasveja ja kukkia sen mukaan. Kaikki pelissä esitetyt välineet, työkalut, kukat, kasvit, puut ja marjat ovat tuttuja oikeasta puutarhan hoidosta.

Lautapelit perheen ja kaveriporukan iloksi

Kun sukellatte lautapelien maailmaan yhdessä, saatte yhteistä laatuaikaa mukavan tekemisen parissa. Pelaaminen on hyödyllinen harrastus joka kannattaa aloittaa jo nuorena, ryhmässä pelattavat pelit opettavat taitoja joita tarvitaan myös joka päiväisessä elämässä, esimerkiksi omaa vuoroa tulee maltillisesti odottaa eikä huijaamista sallita. Lautapelit ja korttipelit kehittävät muistia, pelissä pärjää paremmin kun muistaa säännöt ja eri toimintojen tarkoitukset ja seuraukset. Pelien pelaamisen myötä ongelmanratkaisu- ja reagointikyky paranee. Melkein jokaiseen peliin kuuluu häviäminen joten tämäkin taito tulee opittua jo nuorena josta on hyötyä mahdollisissa uusissa harrastuksissa. Lautapelien maailmassa opit myös olemaan hetkessä ja sukeltaa mukaan seikkailuihin avaruudessa, merirosvolaivassa tai Afrikassa. Pelaaminen ruokkii mielikuvitusta ja monista peleissä opituista asioista on hyötyä myös arkielämässä.

Lautapelit sopivat myös aikuisille

Monet ajattelevat että lautapelit olisivat vain nuorille ja lapsille sopivaa tekemistä. Nykyään löytyy paljon myös aikuisille sopivia lauta- ja korttipelejä. Näistä löytyy helppoja pelejä joiden säännöt oppii muutamassa minuutissa vaikeisiin peleihin joiden sääntökirjaa saattaa joutua lukemaan useammankin hetken.

Tiesitkö että ensimmäinen tunnettu lautapeli keksittiin muinaisessa Egyptissä? Monet nykyisin tunnetut pelit ovat kehittyneet siitä, esimerkiksi Backgammonin uskotaan mahdollisesti kehittyneen kyseistä pelistä.

Puutarha - Opettavainen lautapeli

35,91 € 39,90 €

Puutarha on opettavainen lautapeli yli seitsemän vuotiaille, pelissä opitaan puutarhan hoitoa. Pelissä käytettävät välineet, kasvit ja kukat ovat tuttuja oikeasta puutarhan hoidosta. Pelin on suunnitellut Suomalainen pienyrittäjä Mira Heija.

Katso

Lautapelikauppa vaativalle harrastajalle

Lautapelien valikoimiin saadaan tulevaisuudessa pelejä myös vaativille harrastajille uuden tukkurin kautta. Blackfire on Saksalainen tukkukauppa joka on erikoistunut lautapeleihin, korttipeleihin, keräilytarvikkeisiin ja figuureihin. Ensimmäiset tuotteet ovat jo saapuneet ja valikoimaa rikastuttavat nyt esimerkiksi Battletech: Beginner Box Miniatyyripelin aloituspakkaus jossa mukana kaksi maalamaton miniatyyria sekä kaikki muu mitä pelin aloittamiseen tarvitaan ja Alice Cooperin Horrorbox korttipeli joka sopii mainiosti kaveriporukan illanviettoon. Pelissä valitaan tuomari joka päättää pelinkulusta sekä pisteiden jakamisesta. Kukin pelaaja ottaa vuorollaan kysymyskortin jonka jälkeen muut pelaajat lukevat vastauksensa vastauskortista, hauskin kysymys- vastauspari voittaa.

Alice Cooper's HorrorBox - EN

23,90 €

Pelin idea on yksinkertainen. Yksi pelaajista ottaa kysymyskortin ja muut pelaajat lukevat vastaustaukortin vastaksen, hauskin kysymys-vastauspari voittaa.

Katso
Lautapelikauppa Kauppias Kauppisen varasto.

Suomalainen lautapelikauppa

Kauppias Kauppinen on Suomalainen lautapelikauppa jonka omistaja ja toistaiseksi ainoa työntekijä on Lauri Kauppinen. Idea verkkokaupan perustamiseen lähti työpaikan organisaatiomuutoksesta jonka jälkimainingeissa syntyi ajatus omasta verkkokaupasta. Tällä hetkellä verkkokauppaa pyöritetään oman työn ohessa, työtahti on leppoisa ja tekeminen on ollut juurikin niin mukavaa kuin ajattelinkin. Kauppa on saanutkin jo ensimmäiset asiakkaansa ja paketit on saatu matkaan hienosti.

Verkkokaupan varasto sijaitsee Nurmijärvellä jossa myös kaikki muu toiminta tapahtuu. Eli voidaan siis sanoa että Kauppias Kauppinen on Suomalainen verkkokauppa. Ostaminen kaupasta on turvallista, tietoturvallisen ja toimivan verkkokauppa ratkaisun tarjoaa Suomalainen palveluntarjoaja. Maksut kulkevat turvallisesti Klarnan kautta joka tarjoaa myös jokaiselle ostajalle maksuturvan.