Pelikauppa - Keräilykortit, Lautapelit ja Pelaamisen Fanituotteet.

Ostoskori

Maksaminen 

Ostosten maksaminen on helppoa, käytössäsi on kaikki yleisimmät maksutavat kuten verkkopankki, korttimaksu, lasku ja osamaksu. Maksupalvelun toteuttaa Klarna.

Maksutavoista yleisesti

Kauppias Kauppinen käyttää maksujen välittäjänä Klarnaa, joka on ruotsalainen maksupalvelu. Klarnan kautta on saatavilla erilaisia maksuvaihtoehtoja verkko-ostoksille. Yleisimpiä Klarnan tarjoamia maksuvaihtoehtoja ovat verkkopankkimaksu, lasku, osamaksu ja korttimaksu. 

Klarnan maksupalvelu on erittäin käytännöllinen ja se tarjoaa asiakkaille erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Klarnan maksupalvelu tarjoaa asiakkaille lisää turvaa verkossa ostamiseen.

Lasku

Laskulla maksaminen tarkoittaa, että saat ostoksesi käyttöösi heti, mutta maksat ostoksen vasta myöhemmin eräpäivänä.

Osamaksu

Osamaksulla maksaminen tarkoittaa, että asiakas maksaa ostoksen takaisin useammassa erässä. Tämä vaihtoehto sopii hyvin esimerkiksi silloin, kun haluat tehdä suuren ostoksen, mutta et halua maksaa koko summaa kerralla.

Korttimaksu

Korttimaksu tarkoittaa sitä, että asiakas maksaa ostoksen heti kortilla. Tämä vaihtoehto on nopein ja yksinkertaisin tapa maksaa verkko-ostokset.

Verkkopankki

Voit myös maksaa ostoksesi heti omassa verkkopankissasi. Tämä tarkoittaa että maksunvälityspalvelu veloittaa tililtäsi ostosten summaa vastaavan määrän rahaa ja tuotteet lähetetään sinulle heti.