Pelikauppa - Keräilykortit, Lautapelit ja Pelaamisen Fanituotteet.

Ostoskori

Palapelit ja 3D palapelit

Palapelit sinulle joka tahdot laatuaikaa

Palapelien tekeminen on laatuaikaa parhaimmillaan joka rauhoittaa kiireisen mielen. Yhdessä kaverin tai perheen kanssa tehdessä, saatte mukavaa yhteistä tekemistä. Valitse komea 3D palapeli tai perinteinen palapeli, valikoimasta löytyy myös pienempiä lapsille sopivia palapelejä ja aikuisille isompia 1000 palan pelejä.

Ensimmäisen palapelin keksi tiettävästi John Spilsbury vuonna 1760 Englannissa. Ensimmäiset palapelit tehtiin puusta. Nykyisin puun lisäksi käytetään paljon muitakin materiaaleja. Yleisimpänä materiaalina nykyään käytettään pahvia ja uutena on tullut 3D palapelit jotka haastavat tekijäänsä ihan uudella tavalla. 

Palapelejä on useita erilaisia vaikeustasoja, helpoimmat ovat nuppipalapelejä jotka sopivat pienille lapsille jotka vasta harjoittelevat muotojen hahmottamista. Seuraavaksi tulevat ensipalapelit joissa on yleensä vain muutamia paloja. Sen jälkeen palapelien yleisimmät palapelin koot ovat 100-2000. Suurimmissa kaupallisesti myytävissä palapeleissä on yli 50 000 palaa.

Palapelien tekeminen on opettavaista lapsille

Palapelien tekemisellä on kiistattomia hyötyjä. Paloja yhdistellessä kehittyy hienomotoriikka, väärät palat eivät sovikaan yhteen. Palapeliä tehdessä lapsen pitää kehittää suunnitelma kuinka tavoitteeseen päästään, sen lisäksi tarvitaan pitkäjänteisyyttä ja pitää oppia sietämään turhautumisen tunnetta jos palapeli ei valmistukkaan niin nopeasti kuin lapsi kuvitteli. Lopussa kiitos kuitenkin seisoo, kun lapsi saa palapelin valmiiksi antaa se hänelle onnistumisen tunteen sekä parantaa itsetuntoa! Minä osaan.

Palapelit sopivat myös aikuiselle. Liikaa ruutuaika? Töissä kiire? Palapelit on oivallinen keino rauhoittua ja keskittää tekeminen johon kivaan, aidosti olla läsnä hetkessä eikä miettiä stressiä aiheuttavia asioita. Valitse haastava 1000 palan palapeli ja sinulla tekemistä pitkäksi aikaa. Helpompia palapelejä voi tehdä yhdessä perheen kanssa ja luvassa on hauskoja yhteisiä hetkiä.

Meiltä löydät palapelit ja 3D palapelit

Palapeli valikoimassa on tällä hetkellä kolmea päämerkkiä. Tunnetuin valmistaja on ehkäpä kotimainen Peliko joka on tunnettu palapelien lisäksi myös lautapeleistä. Italialainen Clementoni on tunnettu värikkäistä ja kauniista palapeliestä ja Saksalaista laatua edustaa Ravensburger.

Näytetään 1 - 19 / 19 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 19 / 19 tuotetta
Lajittele