Aasipeli – Korttipeli lapsille

7,90  alv. 24%

Aasipeli,nauti hulvattomasta korttipelistä. Pelaa oikeat kortit ja yritä päästä eroon korteistasi. Tämä viihdyttävä peli sopii kaikenikäisille pelaajille ja on täydellinen valinta perheen kanssa vietettäviin hetkiin ja matkoille mukaan otettavaksi.

Saatavuus: 3 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Aasipeli

Aasipeli on hupaisa ja viihdyttävä korttipeli, joka saa pelaajat nauramaan. Se on loistava valinta pelattavaksi perheen tai ystävien kanssa. Aasipelin säännöt ovat helpot oppia, mutta pelin jännittävät käänteet tekevät siitä mielenkiintoisen ja haastavan.

Pelissä pelaajat yrittävät päästä eroon korteistaan mahdollisimman nopeasti. Jokaisella pelaajalla on oma korttipakka, joka koostuu erilaisista korteista. Keskeisessä roolissa ovat tietysti aasit, pelin nimikkokortit. Aasit ovat pelin “pahikset” ja pelaajat pyrkivät välttämään niitä tai pääsemään niistä eroon mahdollisimman nopeasti. Tavoitteena on päästä eroon kaikista korteistaan ensimmäisenä.

Yksi Aasipelin suuri viehätys on sen helppous ja nopeus. Pelaamisen aloittaminen ei vaadi pitkää opettelua, ja peli etenee vauhdikkaasti. Pelin kesto voi vaihdella riippuen pelaajien määrästä ja pelitaktiikasta, mutta yleensä yksi pelikierros kestää noin 10-20 minuuttia. Tämä tekee Aasipelistä loistavan valinnan vaikkapa lyhyisiin pelihetkiin tai matkalle mukaan otettavaksi.

Aasipeli tarjoaa pelaajilleen paljon iloa, naurua ja jännitystä. Se on loistava tapa viettää aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Pelin sääntöjen helppous tekee siitä sopivan kaikenikäisille pelaajille, ja se tarjoaa myös nuoremmille pelaajille mahdollisuuden kehittää pelistrategiaa ja taktiikkaa.

Yritä päästä eroon korteistasi joko laittamalla ne pöydän pinoon tai antamalle ne muille. Ole tarkkana pelissä muuten sinua voidaan kutsua aasiksi.. Eli tämä peli ei sovi tosikoille! 😉

Aasipelin kesto noin 20 minuuttia. 2 – 8 pelaajalle. Soveltuu lapsille, suositusikä 3+

Brand

Brand

Danspil

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top