Afrikan tähti – Seikkailu Afrikan mantereella

13,90  alv. 24%

Afrikan tähti on ikoninen lautapeli joka lumonnut pelaajia jo vuosikymmenten ajan. Matkaa Afrikan mantereelle ja lähde etsimään legendaarista timanttia.

Saatavuus: 8 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Afrikan tähti – Suomalainen lautapeli klassikko

Afrikan tähti -lautapeli lähettää sinut unohtumattomalle seikkailulle Afrikan mantereelle. Tässä klassikkopelissä pelaajat pyrkivät löytämään legendaarisen Afrikan tähti -timantin.

Pelilauta kuvaa Afrikan karttaa, jossa on erilaisia kaupunkeja ja reittejä. Jokainen pelaaja pyrkii strategisesti etenemään kartalla. Matkan varrella tulee kuitenkin vastaan haasteita, kuten rosvoja, jotka voivat hidastaa pelaajien etenemistä.

Pelin tavoitteena on löytää Afrikan tähti -timantti ja kuljettaa se takaisin aloituskaupunkiin joko Tangeriin tai Kairoon. Pelaajat liikkuvat pelilaudalla nopanheiton avulla ja kääntävät laattoja paljastaakseen aarteita. Aarteista saaduilla rahoilla voi nopeuttaa matkaa käyttämällä meri- tai lentoreittejä. Voittaja on se pelaaja, joka ensimmäisenä löytää Afrikan tähti -timantin ja vie sen takaisin aloituskaupunkiin.

Afrikan tähti -peli tarjoaa jännittävän ja viihdyttävän pelikokemuksen koko perheelle. Sen helppojen sääntöjen ansiosta se on nopea oppia ja pelata. Pelin kesto on noin 20 minuuttia, joten se sopii mainiosti lyhyisiin pelihetkiin.

Lisäksi on saatavilla Retkikunnat-lisäosa, joka tuo uusia seikkailuja ja haasteita Afrikan tähti -peliin. Retkikunnat-lisäosassa pelaajat voivat perustaa omia retkikuntiaan ja lähteä tutkimusmatkoille mantereen syvimpään viidakkoon. Uusien elementtien ja mahdollisuuksien avulla peli saa lisää jännitystä ja vaihtelua.

Astukaahan seikkailuun Afrikan tähti -lautapelin parissa ja kokekaa unohtumattomia hetkiä Afrikan upeissa maisemissa!

Peli sopii yli 4-vuotiaille. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa.

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top