Among Us figuuri yllätyspussissa

3,90  alv. 24%

Among Us figuuri yllätyspussissa tarjoaa jännitystä ja iloa Among Us -pelien faneille. Jokaisessa yksittäispakatussa pussissa on salaperäinen Among Us hahmo.

Saatavuus: 9 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Among Us Figuuri – Kauden 2 hahmot.

Pieni Among Us figuuri yllätyspussissa tarjoaa jännittävän yllätyksen jokaiselle Among Us -pelin faneille! Jokaisessa yksittäispaketissa on pieni Among Us hahmo, jonka identiteetti paljastuu vasta pakkauksen avaamisen jälkeen. Saatavilla on useita erilaisia hahmoja, joten jokainen pussi on mielenkiintoinen yllätys.

Among Us on suosittu moninpeli, joka tarjoaa jännittävän salamurhaajan ja pelastajien välisen pelikokemuksen. Pelaajat ottavat roolin avaruusaluksen miehistön jäseninä, joista osa on salamurhaajia tavoitteenaan eliminoida muut pelaajat huomaamatta. Toisten pelaajien on taas selvitettävä, keitä salamurhaajat ovat ja pysyä hengissä. Among Us on herättänyt suurta suosiota ympäri maailman pelattavuutensa ja kiehtovan juonensa ansiosta.

Pieni Among Us figuuri yllätyspussissa tarjoaa mahdollisuuden tuoda oma suosikkihahmo todellisuuteen. Pussin avaaminen ja uuden hahmon paljastuminen tuo jännitystä ja iloa. Voit kerätä erilaisia hahmoja ja luoda oman Among Us -figuurikokoelman. Figuurit ovat yksittäispakattuja, joten voit myös vaihtaa niitä muiden pelaajien kanssa ja löytää haluamasi hahmon.

Pieni Among Us figuuri yllätyspussissa on myös loistava lahjaidea Among Us -pelien faneille ja keräilijöille. Anna lahjaksi jännitystä, yllätyksiä ja ainutlaatuista Among Us -tunnelmaa.

Huomio: Figuurin hahmo valitaan satunnaisesti, joten jokainen yllätyspussi on ainutlaatuinen!

Brand

Brand

Among Us

Among Us on viihdyttävä ja jännittävä moninpelisarja, joka haastaa pelaajat testaamaan huijarin paljastustaitojaan ja tiimityöskentelytaitojaan. Sarjan keskiössä on jännittävä avaruusalusympäristö, jossa pelaajat kohtaavat erilaisia tehtäviä ja yrittävät samalla tunnistaa huijarin joukosta. Among Us Brandin tarina alkoi vuonna 2018, kun alkuperäinen Among Us -peli julkaistiin. Aluksi se ei saanut suurta huomiota, mutta vuonna 2020 peli räjähti suosioon erityisesti Twitchin kaltaisten striimauspalveluiden ansiosta. Peli levisi nopeasti pelaajien ja sisältötuottajien keskuudessa, ja se nousi yhdeksi vuoden suurimmista peli-ilmiöistä. Pelin yksinkertaisen mutta lumoavan grafiikan ja kiehtovan pelimekaniikan ansiosta Among Us onnistui houkuttelemaan pelaajia kaikkialta maailmasta. Pelaajat ottavat roolin joko tiimin jäseninä, joiden tavoitteena on suorittaa tehtäviä aluksella, tai huijarina, joka pyrkii sabotoida tehtäviä ja eliminoida tiimin jäsenet yksi kerrallaan. Among Us osoittaa, kuinka voimakas yhteisöllisyys ja sosiaalinen vuorovaikutus voivat tehdä pelistä paljon enemmän kuin vain viihdettä. Se on luonut oman ainutlaatuisen pelikulttuurin, jossa pelaajat voivat nauttia yhteisestä ajanvietteestä ja ystävien kanssa pelaamisesta. Kauppisen valikoimasta löydät hauskoja Among Us fanituotteita, Tervetuoa tutustumaan.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top