Detective: Season One – EN

24,90  alv. 24%

Astu etsivän saappaisiin tässä immersiivisessä ja yhteistyöpohjaisessa rikostutkintapelissä. Ratkaise kolme erillistä tapausta, kerää todisteita ja selvitä totuus. Yhteistyö, päätöksenteko ja taitava tutkinta vievät sinut lähemmäs rikosten ratkaisua.

Saatavuus: 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Detective: Season One on yhteistyöpohjainen ja syvästi immersiivinen lautapeli, jossa 1-5 pelaajaa astuvat etsivien saappaisiin yrittäessään ratkaista rikoksen. Pelissä pelaajat paneutuvat jännittäviin rikostapauksiin ja pyrkivät keräämään todisteita, tutkimaan johtolankoja ja selvittämään totuuden valheiden seasta.

Peli koostuu kolmesta erillisestä tapauksesta, jotka kestävät noin 90 minuuttia kukin. Jokainen tapaus tarjoaa pelaajille erilaisen ympäristön ja tapauksen. Pelaajat joutuvat analysoimaan erilaisia todisteita, tutkimaan paikkoja, haastattelemaan todistajia ja tekemään vaikeita päätöksiä, jotka vaikuttavat tapauksen lopputulokseen. Pelissä käytetään moderneja teknologioita, kuten tietokantoja, internetiä ja erilaisia tutkimusmenetelmiä, jotta pelaajat voivat tuntea olevansa todellisia rikostutkijoita.

Detective: Season One on suunniteltu tarjoamaan intensiivinen pelikokemus ja syventyä rikostutkinnan maailmaan. Pelissä pelaajat joutuvat työskentelemään yhdessä ja käyttämään taitojaan, jotta he voivat paljastaa rikoksen mysteerin ja selvittää syylliset. Onnistuneen tutkinnan suorittaminen vaatii tiimityötä, loogista päättelyä ja hyvää kommunikaatiota.

Valmistaudu astumaan rikostutkinnan maailmaan ja näyttämään salapoliisin taitosi Detective: Season One -pelissä. Kohtaa haasteet, selvitä arvoituksia ja paljasta totuudet näissä intensiivisissä rikostapauksissa. Onko sinulla tarvittavat taidot ja päättelykyky, jotta voit selvittää mysteerit ja tuoda rikolliset oikeuden eteen?

  • Pelaajat: 1-5
  • Suositeltu ikä: 16 vuotta ja ylöspäin
  • Peliaika: Noin 90 minuuttia per tapaus
  • Kieli: Englanti

Brand

Brand

PORTAL GAMES Sp. Z O.O.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top