Die Hard Board Game The Nakatomi Heist Lautapeli- EN

39,90  alv. 24%

Die Hard Board Game The Nakatomi Heist pelissä toimit joko yksin kaikkia vastaan John McClane:ninä tai varkaana yhdessä muiden pelaajien kanssa.

Saatavuus: 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Die Hard Board Game The Nakatomi Heist Lautapeli- Englanninkielinen

Die Hard: The Nakatomi Heist Board Game on jännittävä yksi vastaan kaikki -peli, joka tuo ikonisen Die Hard -elokuvan toiminnan pelilaudalle. Peli tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen, jossa varkaat yhdistävät voimansa ja John McClane taistelee yksin muita vastaan.

Pelissä pelaajat sukeltavat Die Hard -elokuvan maailmaan ja ottavat roolit joko varkaiden tiimissä tai John McClanena. Varkaiden tavoitteena on murtautua Nakatomi Plazan holviin ja pysäyttää John McClane, kun taas McClanen tehtävänä on selviytyä hengissä ja pysäyttää varkaat.

Varkaiden on työskenneltävä yhdessä tehokkaasti ja suunniteltava toimintansa tarkasti. McClanen taas on oltava nokkela ja strateginen. Hänellä on käytössään erilaisia kykyjä ja välineitä, joita hän voi hyödyntää selviytyäkseen vaaroista ja taistellakseen varkaita vastaan.

Die Hard: The Nakatomi Heist Board Game tarjoaa pelaajille jännittävän pelikokemuksen, jossa taidokas suunnittelu ja ovela taktikointi ratkaisevat voiton. Peli kunnioittaa alkuperäisen Die Hard -elokuvan henkeä ja tarjoaa fanien rakastamia elementtejä.

Pelin visuaalinen ilme ja komponentit on huolellisesti suunniteltu tuomaan elokuvan tunnelma pelilaudalle. Peli tarjoaa intensiivisen pelikokemuksen, joka tempaa pelaajat mukaansa ja pitää heidät jännityksessä aina pelin loppuun saakka.

Die Hard: The Nakatomi Heist Board Game on täydellinen valinta elokuvafanien ja strategiapelien ystäville. Astu John McClanen saappaisiin tai sukella varkaiden rooliin ja koe jännittävä seikkailu Nakatomi Plazassa!

  • Pelaajat: 2-4
  • Peliaika: 60-90 min
  • Suositusikä: 15 vuotta ja sitä vanhemmat
  • Englanninkielinen versio

Brand

Brand

Usaopoly

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top