Dinodeck – Korttipeli

13,90  alv. 24%

Dinodeck on jännittävä korttipeli, joka tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen seikkailun dinosaurusten maailmaan. Pelissä pääset astumaan aikakoneeseen ja matkaamaan takaisin menneisyyteen, jossa kohtaat hämmästyttäviä ja pelottavia dinosauruksia.

Saatavuus: 8 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Korttipeli dinosaurusten ystäville

DinoDeck tarjoaa jännittävää toimintaa koko perheelle

Dinodeck on jännittävä korttipeli, joka tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen seikkailun dinosaurusten maailmaan. Pelissä pääset astumaan aikakoneeseen ja matkaamaan takaisin menneisyyteen, jossa kohtaat hämmästyttäviä ja pelottavia dinosauruksia. Tämä peli ei ainoastaan tarjoa viihdykettä, vaan myös oppimista ja hauskoja hetkiä yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Dinodeck korttipeli on Suomalaisen Hirmu Games pelitalon kehittämä peli, jossa vertaillaan dinosaurusten erilaisia ominaisuuksia kuten painoa, pituutta tai nopeutta. Peli sopii mainiosti myös nuoremmille pelaajille koska vertailu voidaan suorittaa käyttäen symboleita tai jos pelaajalla on jo numerot hallussa, voidaan käyttää korteissa näkyviä numeroita vertailuihin.

Pelissä on kolme erilaista variaatiota riippuen pelaajien iästä ja taitotasosta. Esimerkiksi 3-5 vuotiaille soveltuva yhden kortin peli. Kortit jaetaan pelaajille pinoon kuvapuoli alaspäin. Aloittava pelaaja ottaa kortin pinostaan ja päättää mitä arvoa vertaillaan ja havitellaanko mahdollisimman suurta vai pientä arvoa, tämän jälkeen muut pelaajat ottavat päällimmäisen kortin pinostaan, symboleita vertailemalla selviää kuka kierroksen voittaa. Voittaja saa pelatut kortin itselleen ja se kenellä pelin päätyttyä on eniten kortteja voittaa pelin. Isommille pelaajille on lisäksi Monen kortin peli(yli 5-vuotiaat) sekä Klaanipeli (yli 7-vuotiaat).

Dinodeckin kortit ovat värikkäitä ja yksityiskohtaisia, joten pelaajat pääsevät tutustumaan eri dinosauruslajeihin ja oppimaan niiden nimiä. Kortit on suunniteltu huolella ja ne kuvaavat erilaisia dinosauruksia, kuten tyrannosauruksia, triceratopseja, stegosaureja ja monia muita. Tämä herättää mielikuvituksen ja auttaa pelaajia uppoutumaan pelin jännittävään tunnelmaan.

Dinodeckin valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Puolalaisen pelitehtaan Eco Friendly Game valmistama peli on toteutettu kestävällä tavalla, käyttäen uusiutuvaa energiaa ja materiaaleja, jotka ovat joko biohajoavia tai kierrätettäviä. Pelaajat voivat siis nauttia pelistä hyvällä omallatunnolla, tietäen että pelin valmistuksessa on otettu huomioon ympäristön vaikutukset.

Peli sopii 2-8 pelaajalle, pelin kesto 5-15min ja suositusikä 4+

Pelin mukana tulee ohjeet Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi. Lisäksi säännöt löytyvät Hirmu Gamesin sivuilta. Pakkaus sisältää 48 dinosaurusaiheista korttia, joista 5 kpl on erikoiskortteja mm. Asteroid ja Tornado.

Korttien koko: 

7 x 11 cm (normaaleja pelikortteja isompi) Kortit ovat valmistettu laadukkaasta materiaalista jossa suojaava lakkapinnoite jonka ansiosta kortit saatavat kestää pidempään.

Valmistusmaa:

Puola

 

Lisätiedot

Paino 0,28 g (gramma)
Mitat 26 × 115 × 158 cm (senttimetri)

Brand

Brand

Hirmu Games

Hirmu Games on suomalainen pelitalo, joka on erikoistunut luomaan viihdyttäviä ja opettavaisia pelejä lapsille. Heidän ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa tuotteensa on Dinodeck korttipeli. Dinodeck on jännittävä korttipeli, joka vie lapset seikkailulle dinosaurusten maailmaan. Pelaajat pääsevät tutkimaan erilaisia dinosauruksia ja oppimaan niiden ominaisuuksia hauskan pelin kautta. Peli tarjoaa sekä viihdyttäviä pelihetkiä että opettaa lapsia kehittämään strategisia taitojaan. Hirmu Gamesin tavoitteena on luoda pelejä, jotka innostavat ja opettavat lapsia samalla kun tarjoavat hauskoja pelikokemuksia. He suunnittelevat myös uutta peliä nimeltä Ancient Animals, joka vie pelaajat takaisin menneisyyteen tutkimaan esihistoriallisia eläimiä. Hirmu Gamesin peleissä korostuu laadukas suunnittelu ja visuaalinen ilme, mikä tekee pelikokemuksesta entistä miellyttävämmän. He panostavat myös pelien helppoon opittavuuteen ja pelaamisen sujuvuuteen, jotta kaikenikäiset pelaajat voivat nauttia peleistä ilman turhia hankaluuksia. Astuessasi Hirmu Gamesin maailmaan, voit odottaa innostavia ja viihdyttäviä pelikokemuksia, jotka herättävät mielikuvituksen ja tarjoavat hauskoja hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Olit sitten nuori pelaaja tai vanhempi peliharrastaja, Hirmu Gamesin pelit tarjoavat unohtumattomia seikkailuja.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top