Disney Vampyrina, 24 palaa

5,90  alv. 24%

Tämä korkealaatuinen palapeli tarjoaa paloja, jotka sopivat pienille käsille ja haastavat nuoret palapelien harrastajat. Kokoamisen aikana lapset kehittävät hienomotorisia taitojaan, ongelmanratkaisukykyään ja keskittymistään. Palapelissä on 24 palaa.

Saatavuus: 6 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Vampyrina Palapeli – 24 Palaa

Vampyrina on suosittu lasten animaatiosarja, joka kertoo Vampyrina “Vee” Hauntleyn seikkailuista. Vee on ystävällinen nuori vampyyri, joka muuttaa perheensä kanssa Transylvaniasta Pennsylvanian kuvitteelliseen pikkukaupunkiin nimeltä Pennsylvania-kylä. Siellä Vee yrittää sopeutua uuteen ympäristöön ja tasapainoilla normaalin ihmisen elämän ja vampyyrien maailman välillä.

Vampyrina palapeli tarjoaa nuorille faneille mahdollisuuden sukeltaa Veen jännittävään maailmaan palapelin kokoamisen kautta. Tämä värikäs ja viihdyttävä palapeli sisältää kuvan Vampyrinasta ja hänen ystävistään, kuten pikkusiskosta Demista ja ihmissusiystävästä Gregoriosta. Palapelin palat on suunniteltu sopimaan hyvin pienille käsille ja se tarjoaa sopivan haasteen nuorille palapelien harrastajille.

Kokoa Vampyrina palapeli ja näe Veen maaginen maailma heräävän eloon. Tämä palapeli ei ainoastaan tarjoa hauskaa ja viihdyttävää ajanvietettä, vaan myös kehittää lapsen hienomotorisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä ja keskittymistä. Valmiin palapelin voi myös kehystää ja pitää näyttävänä koristeena lapsen huoneessa tai lahjoittaa Vampyrina-fanille ilahduttavana yllätyksenä.

Anna lapsesi uppoutua Vampyrina-palapelin maailmaan ja kokea jännitystä ja iloa Veen seurassa. Tämä palapeli on täydellinen valinta kaikille Vampyrina-sarjan faneille ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja seikkailuja heidän kanssaan.

Suositus ikäraja 3+.

Brand

Brand

Clementoni

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top