Galactic Games – Linnunradan suurin kilpailu

19,90  alv. 24%

Galactic Games tarjoaa monipuolisia ja jännittäviä lajeja, kuten Pituus, Musta aukko, Ramppi, Avaruuskroketti, Planeettakeilaus, Lähtölaukaus ja Tarkkuusammunta. Näissä lajeissa tarvitaan pitkää pinnaa, taitoa ja tarkkuutta.

Saatavuus: 8 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Galactic Games lautapeli

Valmistaudu astumaan Linnunradan suurimpaan kilpailuun, Galactic Gamesiin! Tämä jännittävä lautapeli kokoaa yhteen kilpailijoita ympäri galaksin taistelemaan avaruuden himotuimman palkinnon saamiseksi.

Galactic games on siis Linnunradan suurin kilpailu, johon kilpailijoita saapuu ympäri galaksin. Joten kisan voittaminen ei ole itsestäänselvyys, kuka teistä voittaa avaruuden himotuimman palkinnon.

Tässä lautapelissä tarkoituksena on suorittaa erilaisia tehtäviä ja siinä kisataan taitoa, tarkkuutta ja tuuriakin vaativissa lajeissa. Tehtäviä suoritetaan rengaslingolla tai pelkästään renkailla. Jokaisen suoritetun tehtävän jälkeen pelaajille jaetaan pisteitä suoritusten mukaan. Saatujen pisteiden perusteella pelinappuloita liikutetaan pelilaudalla. Peliä voi pelata joko joukkueissa tai yksin. Eniten pisteitä saanut pelaaja tai joukkue voittaa ja saa kunnian olla avaruuden kovin kilpailija.

Pelissä mukana on erilaisia avaruudenväen suosimia lajeja: Pituus, Musta aukko, Ramppi, Avaruuskroketti, Planeettakeilaus, Lähtölaukaus ja Tarkkuusammunta. Pelaajilta vaaditaan pitkää pinnaa, taitoa ja tarkkuutta sekä hieman tuuria.

Suositusikä 6+. Pelin kesto on n. 25 minuuttia. 2-4 pelaajaa.

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top