HeroQuest Board Game Expansion The Mage of the Mirror Quest Pack – EN

43,90  alv. 24%

HeroQuestin “Mage of the Mirror” vie pelaajat mystisen peilin maailmaan pelastaakseen prinsessa Millandriellin. Löydätkö legendaarisen miekan ja voitatko ylipappi Sinestran? 10 tehtävää, 33 miniatyyriä ja loputtomasti seikkailuja odottavat!

Saatavuus: 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

HeroQuest Board Game Expansion – The Mage of the Mirror – Englanninkielinen

Heroquest, legendaarinen pöytäpeli ottaa uuden kiehtovan käänteen lisäosassa “Mage of the Mirror”. Kuvittele maailma, jossa pimeys ja kavaluus varjostavat valtakuntaa ja jossa jokainen askel voi johtaa vaaraan.

Jännitys alkaa, kun kiero ylipappi Sinestra sieppaa prinsessa Millandriellin. Oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Tehtäväsi ei ole helppo, mutta sankarit eivät koskaan peräänny. Sinun on paitsi löydettävä legendaarinen miekka, myös vapautettava kuningattaren kaksi palvelijaa ja löydettävä tiesi petollisen labyrintin sokkeloissa. Yhdessä pyritte kulkemaan maagisen peilin läpi, joka vie teidät Heijastusten Valtaakuntaan. Siellä edessäsi on viimeinen taistelu prinsessan pelastamiseksi.

Tämä lisäosa tarjoaa pelaajille monipuolista pelattavaa: 10 uutta tehtävää, joissa jokainen niistä on omiaan testaamaan ryhmäsi strategista ajattelua ja yhteistyökykyä. Pelin huikaiseva kuvitus herättää jokaisen kohtauksen eloon, ja 33 yksityiskohtaisesti muotoiltua miniatyyriä tuo hahmot ja olentot todellisiksi seikkailukumppaneiksesi. Lisäksi värikkäät pelilaatat luovat elävän pelimaailman, joka vie pelaajat syvälle fantasian ytimeen.

“Mage of the Mirror” on lisäosa Heroquest peliin. Pelataksesi sinulla on oltava HeroQuest-pelijärjestelmä.

Onko sinulla rohkeutta astua pimeyden ja magian maailmaan, kohdata vaarat ja pelastaa prinsessa? Kutsu ystäväsi mukaan ja valmistaudu ikimuistoiseen pöytäpeliseikkailuun! Peli on suunnattu 2-5 pelaajalle ja sopii erinomaisesti 14 vuoden iästä ylöspäin.

Tuote on Englanninkielinen.

Brand

Brand

Hasbro

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top