HeroQuest Board Game Game System – EN

115,90  alv. 24%

HeroQuest on ikoninen lautapeli, joka yhdistää roolipelin jännityksen ja taktisen strategian lumon. Astu rohkeasti mukaan eeppiseen fantasiamaailmaan ja kohtaa vaarallisia hirviöitä, arvoituksia ja seikkailuja.

Saatavuus: 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

HeroQuest – Pöytäpelien kuningas

HeroQuest on kulttiklassikkopeli, joka on valloittanut pelaajien sydämet jo vuosikymmenten ajan. Peli sai alkunsa vuonna 1989, kun pelisuunnittelija Stephen Baker loi tämän ainutlaatuisen sekoituksen roolipelistä ja taktisesta strategiasta. Siitä lähtien HeroQuest on ollut monien peliharrastajien suosikki ja vaikuttanut lukuisiin myöhempiin lautapeleihin.

Pelin tarina vie eeppiseen maailmaan, jossa neljä urhoollista sankaria – Barbarian, Kääpiö, Haltia ja Velho – lähtevät yhdessä suorittamaan vaarallisia tehtäviä jotka Zargon, pelin Game Master heidän eteensä asettaa. Pelissä yksi pelaaja ottaa roolin Zargonina ja ohjaa hirviöitä, kun taas muut pelaajat ohjaavat sankareitaan tehtävien läpi.

Pelin maailma on täynnä jännitystä ja hurjia seikkailuja. Pelaajat löytävät itsensä sokkeloisista luolastoista, joissa vaanivat pelottavat hirviöt ja arvoitukset. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen ja tarjoaa uudenlaisen haasteen sankareille. Pelaajat voivat myös luoda omia tehtäviä ja tarinoita, mikä takaa pelin loputtoman uudelleenpelattavuuden.

Pelin komponentit ovat huolellisesti suunniteltuja ja taidokkaasti toteutettuja. Mukana on yli 65 yksityiskohtaista miniatyyriä, jotka tuovat pelin hahmot, huonekalut ja hirviöt eloon. Pelin upea taide ja laadukkaat materiaalit luovat pelaajille todella immersiivisen pelikokemuksen.

HeroQuest on paitsi viihdyttävä lautapeli, myös loistava tapa kokoontua ystävien ja perheen kanssa ja nauttia yhteisestä pelihetkestä. Peli sopii niin lautapeli veteraaneille kuin aloittelijoillekin, sillä se on helppo opetella mutta silti haastava pelattavuus pitää pelaajat otteessaan.

Oli kyseessä sitten peli-ilta ystävien kanssa tai viihdyttävä perhetapahtuma, HeroQuest tarjoaa unohtumattoman seikkailun ja loputtomasti hupia. Astu rohkeasti mukaan tähän legendaariseen peliin ja koe fantastinen maailma täynnä vaaroja ja mahdollisuuksia!

Tiesitkö?

Heroquest peliin on saatavilla mobiilisovellus joka voi ottaa hoitaakseen Zargonin roolin, jolloin kaikki voivat osallistua yhdessä pelaamiseen ja tämähän mahdollistaa myös Heroquestin pelaamisen yksinpelinä.

Suositusikä 14+. Tuote on Englanninkielinen

Brand

Brand

Hasbro

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top