How do you Doodle? – Piirrustuspeli

19,90  alv. 24%

Hauska piirustuspeli. Salainen numero kertoo, mitä pelaajan tulee kortista tulee piirtää.

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

How do you Doodle? – Piirrustuspeli piirtämisen ystäville

Laita luovuutesi ja piirtämistaitosi testiin How Do You Doodle? -pelissä! Tässä juhlapelissä jokainen pelaaja pääsee piirtämään omalla ainutlaatuisella tyylillään. Pelin tavoitteena on selvittää, mitä muut pelaajat ovat piirtäneet ja arvata oikein heidän luomuksensa. Kuka osaa tulkita parhaiten toisten piirustukset?

Peli koostuu yhdeksästä kierroksesta, joilla jokainen pelaaja saa piirustusaiheen kortilta. Tämä kortti kertoo, mitä pelaajan tulee piirtää. Ole nopea ja tarkka, sillä jos piirrustuksesi ei ole valmis aikarajan puitteissa, jää pisteet saamatta! Kun kaikki piirustukset on valmiit, pelaajat yrittävät arvata, mitä muut ovat piirtäneet. Pisteitä jaetaan sekä oikeista arvauksista että siitä, jos toiset arvaavat oikein sinun piirustuksesi. Peli päättyy, kun kaikki yhdeksän kierrosta on pelattu. Voittaja on pelaaja, jolla on eniten pisteitä!

How Do You Doodle? sopii 3-7 pelaajalle ja on peliä suositellaan yli 12-vuotiaille. Peli tarjoaa noin 30 minuutin kestoisen pelikokemuksen, joka on täynnä naurua ja luovuutta. Tämä peli on ollut valtava suosikki ja voitti ansaitusti Vuoden peli 2021 -palkinnon. Kutsu ystävät ja perhe mukaan How Do You Doodle? -piirustuspelin maailmaan ja nauti unohtumattomista hetkistä yhdessä luovan piirtämisen parissa!

3-7 pelaajalle. Kesto noin 30 min. Suositusikä 12+

Brand

Brand

Amo Toys

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top