Keys To The Castle – Jännittävä ja taktinen laattapeli

17,90  alv. 24%

Astu Keys to the Castle -pelin maailmaan ja koe unohtumattomia seikkailuja. Tämä jännittävä ja monipuolinen laattapeli yhdistää strategian ja onnen, tarjoten pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen.

Saatavuus: 3 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Keys To The Castle Laattapeli

Yllättävän jännittävä peli

Keys to the Castle on jännittävä ja monipuolinen laattapeli, jossa strategia ja onni kohtaavat. Pelaajien tulee avata ja sulkea ovia (laattoja) liikkuen pitkin polkua ja pyrkiä olemaan ensimmäinen, joka ylittää pelilaudan toiselle puolelle.

Pelin keskiössä ovat erikoiskortit, joita käytetään erilaisiin taktisiin tempauksiin. Voit esimerkiksi käyttää sahanteräkorttia murtaaksesi salvatut ovet tai hyödyntää luurankoavainta lukittujen ovien avaamiseen.

Pelin opettelu on helppoa ja pelin tempo on nopea. Laatat toimivat pelilaudan tavoin, ja jokaisessa peli on erilainen ja arvaamaton, kun laattoja ja kortteja sekoitetaan. Jokainen pelikerta tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen, ja pelaajien tulee soveltaa strategiaansa ja reagoida onnenkäänteisiin pelin edetessä.

Keys to the Castle sopii mainiosti niin perheen yhteisiin pelihetkiin kuin peli-iltoihin ystävien kanssa. Pelin jännitys ja vuorovaikutus pitävät pelaajat otteessaan alusta loppuun asti. Se on peli, joka herättää kilpailuhenkesi ja tarjoaa hienoja taktisia päätöksiä sekä jännittäviä hetkiä pelin edetessä.

2-4 pelaajalle. Suositusikä 8+

Brand

Brand

Amo Toys

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top