Lokki, lohikäärme ja tyrmä

19,90  alv. 24%

Hersyvän hauska peli, jossa kisataan siitä kuka saa eniten ritareita huipulle asti. Pelissä voi taktikoida ja siinä tarvitaan myös hyvää onnea.

Saatavuus: 5 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Lokki, lohikäärme ja tyrmä Lautapeli

Lokki, Lohikäärme ja Tyrmä lautapelissä pelaajat kilpailevat siitä, kuka saa eniten ritareita nousemaan tornin huipulle! Pelin tavoitteena on liikutella ritareita askel askeleelta ylöspäin linnan tornissa. Mutta varo, matkaa voivat hankaloittaa muut ritarit, lokit ja lohikäärmeet!

Suurempi ritari etenee hitaammin, kun taas vikkelämpi ritari nousee viisi askelmaa kerrallaan. Koko pelin ajan on tärkeää pitää silmällä muita pelaajia ja estää heidän ritareidensa eteneminen. Voit käyttää lokkeja ja lohikäärmeitä hidastamaan heitä tai jopa passittaa kanssa pelaajien ritareita tyrmään.

Pelaajalla on kuitenkin myös valinta tehtävänään: haluatko keskittyä hankaloittamaan muiden matkaa vai panostatko omaan kiipeämiseesi? Jokainen päätös voi vaikuttaa lopputulokseen. Pelin lopussa eniten ritareita tornin huipulle saanut pelaaja voittaa.

Lokki, Lohikäärme ja Tyrmä tarjoaa hauskoja hetkiä pelaajille. Tämä peli tarjoaa unohtumattomia seikkailuja linnan tornissa, valmistaudu nousemaan kohti voittoa!

Tule mukaan seikkailuun Lokki, Lohikäärme ja Tyrmä lautapelin parissa ja koe jännittävä kilpajuoksu linnan tornin huipulle!

Peli sopii 2-4 pelaajalle, ja pelin kesto on n. 20 min

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top