Metso Palapeli 1000 Palaa

11,90  alv. 24%

Tämä upea 1000 palan palapeli kuvaa metson kauneutta ja lumoavaa soidinrituaalia. Palapelin valmistuttua voit ihailla taidokasta kuvaa, jossa metson pyrstö pörhöllään ja sen laulu täyttää ilman.

Saatavuus: 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Metso Palapeli

Palapelissä on 1000 palaa

Sukella syvälle metsän sydämeen Pelikon Metso-palapelin avulla. Tämä 1000 palan palapeli tarjoaa upean kuvan metson maagisesta soidinrituaalista. Pala palalta paljastuu tarkasti muotoiltu ja värikkäästi toteutettu metson kuva, joka tuntuu heräävän eloon, kun palapeli valmistuu.

Metso on arvostettu ja tunnettu lintu Suomen metsissä. Se on kiehtova näky soidinmenojen aikana, kun koiras metso kohottaa pyrstönsä ja täyttää metsän kaikuvalla laulullaan. Tämä palapeli ikuistaa tämän upean hetken, ja sen avulla voit tutustua lähemmin metson ainutlaatuiseen ulkonäköön ja käyttäytymiseen.

Kun palapeli alkaa hahmottua ja metson kuva muodostuu, voit uppoutua hetkeksi luonnon rauhaan ja keskittyä luovaan prosessiin. Palapelien tekeminen tarjoaa aikaa itsellesi, jolloin voit hellittää kiireen ja antaa mielen levätä. Tämä palapeli tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda yhteys luontoon ja kokea sen kauneus ja rauhoittava vaikutus.

Valmiina palapeli voi toimia upeana tauluna, joka voi koristaa seinääsi jaluoda luonnonläheisen tunnelman kotiisi. Voit myös purkaa palapelin ja koota sen uudelleen myöhemmin, mikä antaa sinulle mahdollisuuden palata takaisin tähän kauniiseen metsämaisemaan aina kun haluat.

Koe upea hetki luonnon syleilyssä ja nautti palapelien tuomasta ilosta ja rentoutumisesta. Tämä palapeli tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda pysyvä yhteys luontoon ja pitää sen kauneus aina lähelläsi.

Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Metsäaiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa.

 

Lisätiedot

Paino 635 g (gramma)
Mitat 27 × 27 × 5,5 cm (senttimetri)

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top