Overheads – Peli, joka testaa tulkintakykyäsi ja viihdyttää koko porukkaa

13,90  alv. 24%

Pelissä jokainen pelaaja saa kortin, jonka kuva on näkyvillä muille pelaajille paitsi hänelle itselleen. Pelaajien tulee esittää kysymyksiä, joihin voi vastata vain “KYLLÄ” tai “EI”, ja arvata kortissa oleva kuva muiden pelaajien vihjeiden perusteella.

Saatavuus: 6 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Overheads – Arvauspeli

Mitä kortissani on?

Overheads on hulvattoman hauska peli, jossa jokainen pelaaja saa kortin, jonka kuva on näkyvillä kaikille muille pelaajille paitsi hänelle itselleen. Tehtävänäsi on selvittää, mikä kuva kortissasi oikein on. Tätä varten sinun tulee esittää kysymyksiä, joihin vastataan ainoastaan “KYLLÄ” tai “EI”. Onnistutko päättelemään oikean kuvan muiden pelaajien antamien vihjeiden perusteella?

Overheads tarjoaa haastetta ja hauskuutta kaikenikäisille pelaajille. Peli tarjoaa naurua ja jännitystä jotka tekevät pelihetkistä unohtumattomia. Voit pelata Overheadsia perheen tai ystävien kanssa, ja se sopii mainiosti koko perheenpeliksi.

Anna mielikuvituksesi laukata ja heitä kysymyksiä, joilla saat selville kortissasi olevan kuvan. Onko siinä eläin? Onko taustalla vesi? Voiko se olla ruoka-aine? Pääset testaamaan tulkintakykyäsi ja näkemään, kuinka hyvin tunnet muut pelaajat.

Valmistaudu nauruun, jännitykseen ja arvailuun Overheads-pelin parissa!

2-6 pelaajalle. Suositusikä 6+

Brand

Brand

Amo Toys

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top