PoseOff – Kehonhallintaa ja naurua täynnä oleva peli!

18,90  alv. 24%

PoseOff on ainutlaatuinen ja hulvaton peli, joka testaa pelaajien kehonhallintaa sekä tietoja ja saa aikaan valtavasti naurua. Tässä energisessä ja hauskassa pelissä pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan jäljittelemällä erilaisia poseerauksia.

Saatavuus: 5 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Pose off

PoseOff on riemukas ja energinen peli, joka haastaa pelaajat kilpailemaan hauskoissa asennoissa. Tässä pelissä luovuus ja notkeus pääsevät valloilleen, kun pelaajat yrittävät matkia ja esittää erilaisia poseerauksia. Peli koostuu haasteista, joissa pelaajien on tarkoitus jäljitellä kuvakorttien asentoja mahdollisimman tarkasti sekä antaa vastauksia kortin kysymyksiin. Muista myös ettet toista jo annettua vastausta tai horjahda upeasta asennostasi – muuten häviät kierroksen. Tässä lautapelissä yhdistyy hauskalla tavalla jooga ja tietovisa. Nopein joka kerää 3 korttia voittaa!

PoseOff sopii täydellisesti perheen ja ystävien yhteisiin pelihetkiin. Se innostaa liikkumaan ja kehittämään koordinaatiota, samalla tarjoten runsaasti iloa ja naurua. Pelaajat voivat heittäytyä haasteisiin ja yrittää löytää luovimmat ja hullunkurisimmat poseeraukset. Kuka hallitsee parhaiten kehonsa ja saa muut repeämään naurusta?

2-4 pelaajalle. Suositusikä 4+

Brand

Brand

Amo Toys

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top