Ryhmä Hau Palapeli, 104 palaa.

8,90  alv. 24%

Ryhmä Hau palapeli vie sinut mukaan jännittävälle pelastustehtävälle suosikkihahmojesi seurassa! Tässä kauniissa kesäisessä palapelikuvassa Ryhmä Hau on valmiina lähtemään Rikun johdolla suoritamaan tehtävää.

Saatavuus: 6 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Ryhmä Hau palapeli – Pelastustehtävälle yhdessä suosikki sankareiden kanssa

Ryhmä Hau palapeli tarjoaa jännittävän seikkailun yhdessä suosikki sankareiden kanssa. Kuvassa kaunis kesäinen maisema, Ryhmä Hau on lähdässä Rikun johdolla pelastustehtävälle. Mutta kuka onkaan joutunut pulaan tällä kertaa?

Ryhmä Hau on suosittu animaatiosarja, joka kertoo ryhmästä supersankarikoiria, jotka työskentelevät yhdessä pelastaakseen päivän ja pulaan joutuneet. Jokaisella koiralla on oma erityistaitonsa ja ajoneuvonsa, jotka auttavat heitä suoriutumaan erilaisista tehtävistä ja auttamaan ihmisiä tarpeen tullen.

Ryhmä Hau palapeli tarjoaa tekemistä kaikille Ryhmä Hau faneille. Kokoamalla palapelin palat yhteen, pääset tutustumaan tarkemmin Ryhmä Haun jäseniin ja heidän rooleihinsa pelastustehtävissä. Nauti hetkestä, kun palapeli hahmottuu ja luo upea kuva, joka kuvastaa ystävyyttä, tiimityötä ja sankaritekoja.

Hanki Ryhmä Hau palapeli ja lähde mukaan jännittäville seikkailuille Ryhmä Haun kanssa!

Suositusikä 6+

Brand

Brand

Clementoni

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top