Who are you? – Arvaa kuka on vastustajasi mysteerihenkilö

12,90  alv. 24%

Who are you on jännittävä ja viihdyttävä peli, jossa pelaajat yrittävät paljastaa toistensa salaiset mysteeri henkilöt kyllä ja ei kysymysten avulla.

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Arvaa kuka on vastustajasi mysteeri henkilö

Hauska lautapeli jossa arvataan kysymysten avulla henkilöitä

Who are you on jännittävä ja viihdyttävä peli, joka haastaa pelaajien päättelykykyä, taktikointia ja vuorovaikutustaitoja. Tässä pelissä pelaajat yrittävät selvittää toistensa salaiset henkilöllisyydet kysymysten ja päättelyn avulla.

Pelin tavoitteena on arvata vastustajan mysteeri henkilö ennen kuin vastustaja arvaa oman mysteeri henkilösi. Jokainen pelaaja valitsee salaa yhden mysteeri henkilön. Pelaajat esittävät vuorotellen kysymyksiä vastustajilleen, joihin vastataan kyllä tai ei. Näiden vastausten perusteella pelaajat voivat sulkea pois epäiltyjä henkilöitä ja lähestyä oikeaa vastausta.

Who are you -peli tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia strategiseen ajatteluun ja päättelyihin. Jokainen kysymys vie pelaajia lähemmäksi totuutta, kun he yrittävät päätellä vastustajan salaisen mysteeri henkilön rajoitetun tiedon avulla. Pelaajien on oltava tarkkoina ja huomattava pienetkin yksityiskohdat sekä pystyttävä analysoimaan vastauksia.

Pelin dynaaminen luonne ja laaja valikoima henkilöhahmoja tarjoavat vaihtelevia ja haastavia pelikokemuksia joka kerta. Jokainen peli on ainutlaatuinen ja täynnä jännitystä, kun pelaajat yrittävät lopulta paljastaa vastustajan salaisuuden.

Who are you on ihanteellinen valinta perheille ja ystäväporukoille. Se herättää keskustelua, naurua ja kilpailuhenkeä, kun pelaajat sukeltavat syvälle henkilöhahmojen maailmaan ja pyrkivät tunnistamaan vastustajien salaisuudet. Astu pelin jännittävään maailmaan ja ota selvää – Who are you?

Hauska peli 2 pelaajalle 6-vuotiaista alkaen.

Brand

Brand

The Game Factory

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top