Arvot

Kaunis maisemakuva Kuopiosta kuvastaa hienosti Kauppias Kauppisen arvoja.

Arki on ihmisen parasta aikaa

Kauppias Kauppisen arvot ovat hyvin maanläheisiä. Ystävät, perhe ja yhteinen tekeminen ovat tärkeitä ihmisen hyvinvoinnille. Sanonta “Arki on ihmisen parasta aikaa” kuvaa sitä, että asiat sujuvat omalla painollaan ja voi luottaa siihen, että arki toimii tutulla tavalla. Toisinaan arki voi kuitenkin tuntua tylsältä, ja tähän Kauppias Kauppinen haluaa tarjota auttavan kätensä.

Kuvassa näkyvä nalle ja kamera kuvastaa yhdessä vietetyn ajan tärkeyttä.

Yhdessä vietetty aika on tärkeää

Yhdessä vietetty aika on erityisen tärkeää. Perheen ja ystävien kanssa jaettu aika on merkityksellistä ja vahvistaa heidän välisiä suhteitaan sekä luo läheisyyttä. Kun vietämme aikaa yhdessä, läheisemme saavat tilaisuuden jakaa kokemuksia ja luoda yhteisiä muistoja. Se myös auttaa meitä ymmärtämään toisiamme paremmin ja luomaan vahvemman yhteyden.

Kauppias Kauppinen pyrkii valinnoillaan tukemaan perheen ja ystävien yhdessäoloa tarjoamalla tuotevalikoimassaan pelejä ja tarvikkeita yhteiseen ajanviettoon.

Luonto

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on luonto. Luonto on merkityksellinen monesta eri syystä. Jokainen meistä on nauttinut luonnon antimista, sillä se tarjoaa meille ravintoa, lääkkeitä, ilmaa, vettä ja suojaa. Meidän on ihana kulkea kauniissa metsissä ja ihailla upeita järviä. Lisäksi luonto tarjoaa meille henkistä ja henkilökohtaista hyvinvointia sekä elinympäristön ihmisille, eläimille ja kasveille.

Luontoarvot ovat tärkeitä, sillä ne auttavat meitä ymmärtämään ja arvostamaan luonnon merkitystä. Ne myös auttavat meitä suojelemaan ja säilyttämään luonnon monimuotoisuuden sekä takaamaan, että tulevat sukupolvet voivat nauttia samoista eduista, joita me nautimme tänään.

Kauppinen huolehtii omalta osaltaan luonnon hyvinvoinnista käyttämällä kierrätyskelpoisia pahvilaatikoita pakkaamiseen sekä kierrätettävää paperista pehmikettä. Lähetykset toimitetaan varastolta kuljetusliikkeelle biokaasulla toimivalla autolla. Biokaasuauto on luontoystävällinen vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille, sillä se käyttää uusiutuvaa biokaasua polttoaineenaan. Biokaasu tuotetaan esimerkiksi maatalouden sivutuotteista, kuten maatalousjätteistä tai puutarhakasveista. Biokaasun tuotanto ja käyttö vähentävät maatalouden jätteiden määrää ja parantavat maanviljelyn tehokkuutta.”

Shopping Cart
Scroll to Top