Tervetuloa verkkokauppaan Kauppias Kauppinen

Minun nimeni on Lauri Kauppinen, verkkokaupan onnellinen omistaja ja ainoa työntekijä. Onko sukunimeen kätketty enne? Se jää nähtäväksi. Olen siis tällä hetkellä verkkokaupan onnellinen omistaja ja ainoa työntekijä. Töitä paiskitaan oman työn ohessa, eli siis käytännössä iltaisin ja viikonloppuisin. Olen aina rakastanut pelaamista. Pelaamiseni juuret ovat syvällä PC, PS3 ja Nintendo maailmasta. Tykkään kuitenkin myös elokuvista, lautapelaamisesta ja keräilykorteista. Muistan lämmöllä ensimmäiset pelini MTG:tä ylä-asteen keräilykorttikerhossa, sekä lapsuuden hauskat lautapeli-illat. Verkkokaupassani haluan yhdistää edellä mainittujen maailmojen parhaat puolet.

Kuka

Verkkokaupan omistaja on Lauri Kauppinen, lakisääteiset velvoitteet hoidetaan toiminimen kautta 2494520-1.

Missä

Verkkokauppa sijaitsee Nurmijärven Lepsämässä rauhallisella asuinalueella. Myymälää ei vielä ole, mutta voit noutaa tilaamasi tuotteet.

Mitä

Verkkokaupan valikoimasta löydät hauskoja lautapelejä koko perheelle sekä vaativampaan makuun. Sen lisäksi löydät kaikenlaista muuta pelaamiseen liittyvää

Näin tämä alkoi

Verkkokauppa Kauppias Kauppinen perustettiin vuoden 2021 loppupuolella  ja vuoden 2022 Helmikuussa verkkokauppa avattiin asiakkaille. Henkilökohtaisesti olen tykännyt todella paljon verkkokaupan pitämisestä. Kaikki tämä suunnittelu, tuotteiden hankkiminen ja kun joku ostaa jotain niin se on ollut parasta. Erityisesti Joulukuussa myydyt tuotteet lämmittävät mieltä kun varmasti ainakin osa niistä päätyy lahjaksi ja tuottaa hyvää mieltä ympärilleen.

Kauppias Kauppinen ei ole pelkästään verkkokauppa, se on intohimo ja elämäntapa. Uskon, että kun tekee asioita sydämellään, se näkyy lopputuloksessa ja asiakkaat huomaavat sen. Haluan jatkaa yrityksen kehittämistä ja tarjota asiakkaille entistäkin parempaa palvelua ja tuotevalikoimaa.

Kauppias Kauppinen haluaa tarjota asiakkailleen mukavaa tekemistä ja yhteistä aikaa. Yrityksen valikoima sisältää kaikenlaista mukavaa lautapeleistä, keräilykorteista ja paljon muuta. Kauppias Kauppinen haluaa olla asiakkaidensa ensimmäinen valinta, kun he etsivät mukavaa tekemistä ja laatuaikaa rakkaidensa kanssa.

 Joten toivottavasti nautit kokemuksestasi ja löydät itsellesi, perheellesi, ystäville ja muille rakkaille mukavaa tekemistä ja yhteistä aikaa valikoimasta!

Ystävällisin terveisin

Kauppias Kauppinen eli Lauri Kauppinen

Shopping Cart
Scroll to Top