Peruutusehdot ja Palautukset

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautus on maksullinen, palautuksen hinta on 8,9€. Huomioithan että palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, alkuperäispakkauksissaan ja kaikkien osien tulee olla tallessa. Jos tuote on virheellinen tai esim. väärin lähetetty, palautus on ilmainen. Mikäli olemme lähettäneet väärän tuotteen tai tuotteen puuttuessa tilauksesta vastaamme ylimääräisistä toimitus- ja palautuskuluista. Palautettavasta summasta vähennetään palautuksesta aiheutuvat kulut. Palautettava summa palautetaan käyttämäsi maksutavalle. Palautusta ei ole mahdollista saada tilisiirtona tai lahjakorttina.

Ennen palautusta ole yhteydessä asiakaspalveluun. Saat palautuksessa tarvittavan koodin, jonka jälkeen asiakaspalautukset voi viedä kuljetusliikkeen toimipisteelle ja palautuskoodilla palauttaa meille.

Huomioithan että käyttöön otetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Esimerkiksi avatut keräilykortti paketit yms. tuotteet. (Esimerkissä mainitut tuotteet eivät poissulje muita samankaltaisia tuotteita.

Esimerkkejä tuotteista joita ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi:

  • Lahjakortit
  • Digitaaliset tuotteet
  • Keräilykortit tai keräilykorttipakkaukset jotka on avattu

Jotta palautus voidaan hyväksyä, sinun tulee esittää kuitti tai muu vastaava todiste ostoksesta. Useimmiten saamme tarvittavat tiedot järjestelmästämme.

Huomio, älä lähetä viallista tuotetta omatoimisesti suoraan valmistajalle.

Tietyissä tilanteissa palautus voidaan tehdä vain osittain:

  • Tuotteet joissa on selviä käytön merkkejä. (esimerkiksi pakkaus on avattu tai peliin tarvittavat kiekot tms on irroitettu kehyksestään (punchattu))
  • Tuotteet jotka eivät ole myyntikuntoisia, tai jos ne ovat vahingoittuneita tai niistä puuttuu osia.
  • Tuotteet jotka palautetaan virallisen palautusajan jälkeen.

Kun palauttamasi tuote on saapunut ja tarkastettu niin ilmoitamme sinulle ratkaisumme sähköpostitse ja tarvittaessa suoritamme palautuksen.

Alennuksessa olevat tuotteet ja poistuvat tuotteet.

Ainoastaan normaalihintaiset tuotteet voidaan palauttaa, palautus ei koske alennus tai poistotuotteita.

Lahjat

Mikäli tuote on merkitty lahjaksi ja toimitettu suoraan sinulle, saat palautuksen summaa vastaavan lahjakortin josta vähennetään palauksesta aiheutuvat kulut. Kun palautus on saapunut meille, lähetämme lahjakortin sinulle sähköpostitse.

Jos tuotetta ei ole merkitty lahjaksi kun se on ostettu ja se on postitettu tilaajalle joka on toimittanut lahjan sinulle. Palautus suoritetaan tilauksen tekijälle ja hän saa tiedon asiasta.

Ota yhteyttä lauri@kauppiaskauppinen.fi

Shopping Cart
Scroll to Top