lautapelikauppa kauppias kauppinen banneri

Palveleva Lautapelikauppa

Kauppias Kauppinen on lautapelikauppa jonka valikoimasta löydät lautapelit, palapelit ja pelaamisen fanituotteet. 

Suomalainen verkkokauppa ja pienyritys jonka jokainen asiakas on tärkeä.

Lautapelikauppa Kauppias Kauppinen

Hei lautapelien ystävä,

Astu sisään ja tervetuloa viihtyisään ja palvelevaan suomalaiseen pienyritykseen, jossa laadukkaat ja viihdyttävät lautapelit odottavat sinua. Sydämessäni sykkii intohimo pelejä kohtaan, ja olen täällä jakamassa tätä rakkautta sinun kanssasi.

Yrittäjänä toimii Lauri Kauppinen Nurmijärveltä. Yritykseni toimii toiminimen kautta ja sijaitsee rauhallisella omakotialueella Nurmijärvellä. Kaupan valikoimista löytyy tuttuja lautapelejä, hauskoja kokoperheen pelejä sekä upeita pelejä lapsille. Valikoiman ylpeyden aiheena ovat Suomalaisten pelitalojen omat pelit joista muutamat ovat ns. omakustanne pelejä. Valikoimasta löydät myös pelit vaativille harrastajalle.

Tutustu valikoimaan!

Tutustu lautapelien helmiin ja löydä peli, joka vie sinut seuraavaan seikkailuun. Onko valintasi jännittävä dinoseikkailu vai kenties opettavainen puutarhapeli tai Dungeon & Dragons lautapeli? Löydät meiltä pelit kaikenikäisille – tutustu valikoimaamme ja aloita uusi peliseikkailu tänään!

Asiakkaiden kommentteja Googlessa

Jonna Borg
Jonna Borg
30/08/2023
Hyvä ja nopea palvelu 🙂
Olli Pitkänen
Olli Pitkänen
22/08/2023
Perusvarmaa niinkuin pitääkin
Petteri Loukonen
Petteri Loukonen
18/08/2023
Kilpailukykyinen hinta harvinaiselle tuotteelle ja todella nopea toimitus
Helinä Hellgren-Pekkanen
Helinä Hellgren-Pekkanen
15/08/2023
Palvelu oli tosi nopeaa ja ostaminen helppoa.
Hanna Kähkönen
Hanna Kähkönen
12/03/2023
Nopea toimitus, vielä nopeampi asiakaspalvelu. Tuotteessa tuotannossa tullut virhe, jota ei voinut pakkauksesta ulos päin nähdä eli myyjä ei voinut siitä tietää - uusi tuote lähetettiin nopeasti reklamoinnin jälkeen ilman mitään turhaa hässäkkää tai venkslaamista. Kiitos! Tilaan uudestaankin!
Annika Silventoinen
Annika Silventoinen
08/03/2023
Huippunopea toimitus ja tuote oli juuri kuvauksen mukainen. Suosittelen!
Jouni Krökki
Jouni Krökki
28/01/2023
Nopeaa ja joustavaa palvelua, suositteluni.
Päivi Heiskanen
Päivi Heiskanen
22/11/2022
Kilpailukykyinen hinta. Ystävällinen asiakaspalvelu. Tilatulla tuotteella moitteeton ja nopea toimitus. Tuote vastasi odotuksia. Hyviä syitä olla Kauppias Kauppiaan asiakas jatkossakin. Suosittelen!

Tuttuja lautapelejä ja uusia kehittäjiä

Se, että tuotteella on suomalaiset juuret, on minulle erittäin tärkeää. Olenkin pyrkinyt rikastuttamaan valikoimaamme erityisesti suomalaisilla peleillä. Esimerkiksi Peliko on tuotemerkki, joka tunnetaan laajasti sen pitkästä historiasta suomalaisessa pelikulttuurissa. Kuka meistä ei muistaisi iloisia pelihetkiä Afrikan Tähden tai Inkan Aarteen parissa? Pelikon historia juontaa juurensa aina vuoteen 1940 asti jolloin yhtiö perustettiin, ja vuonna 2003 yhtiö siirtyi Martinexin omistukseen. Yhtiön tilat sijaitsevat Raisiossa, missä Martinexin ammattitaitoinen suunnitteluosasto kehittelee uusia, hauskoja ja koukuttavia pelejä kaikenikäisille, pienistä lapsista aikuisiin saakka. Pelikon peleistä löydät varmasti viihdyttävää tekemistä juuri sinulle ja läheisillesi.

Valikoimamme kattaa myös suomalaisten pienyrittäjien luomuksia. Suomalaista korttipeliosaamista edustaa mainiosti Hirmu Games, jonka hauska ja hirmuisen viihdyttävä korttipeli Dinodeck on ilahduttanut lapsia jo vuodesta 2021 lähtien. Pelin takana on suunnittelija Ilkka Landén, ja pelissä seikkailevat hurjat dinosaurukset. Korttipelissä vertaillaan dinosaurusten erilaisia ominaisuuksia, ja voittajaksi selviytyy se, joka onnistuu keräämään eniten pisteitä pelin aikana. Lisäksi valikoimastamme löytyy Mira Heijan suunnittelema puutarha-aiheinen lautapeli, joka on paitsi viihdyttävä, myös opettavainen. Peli perustuu vuodenaikojen kiertokulkuun, ja sinun tehtäväsi on kasvattaa kasveja ja kukkia pelin edetessä. Pelissä käytettävät välineet, työkalut, kukat, kasvit, puut ja marjat ovat tuttuja elementtejä jokapäiväisestä puutarhanhoidosta.

Kun sukellatte yhdessä lautapelien maailmaan, saatte viettää yhteistä laatuaikaa mukavan puuhan parissa. Pelaaminen on mitä mainioin harrastus, joka kannattaa aloittaa jo nuorena. Ryhmässä pelattavat pelit opettavat tärkeitä taitoja, joita tarvitaan myös arkipäiväisessä elämässä. Esimerkiksi, on tärkeää oppia odottamaan omaa vuoroaan maltillisesti, ja huijaaminen ei ole sallittua.

Lauta- ja korttipelit kehittävät muistia; pelissä pärjäämisen kannalta on hyödyllistä muistaa säännöt sekä eri toimintojen tarkoitukset ja seuraukset. Pelien pelaaminen kehittää myös ongelmanratkaisukykyä ja reagointikykyä. Lisäksi, lähes jokainen peli opettaa pelaajille, että häviäminenkin kuuluu elämään – tämä on tärkeä taito, joka on hyödyksi mahdollisissa uusissa harrastuksissa.

Lautapelien maailma tarjoaa mahdollisuuden olla hetkessä ja sukeltaa mukaan seikkailuihin avaruudessa, merirosvolaivassa tai vaikkapa Afrikassa. Pelaaminen ruokkii mielikuvitusta, ja monet pelien kautta opitut taidot ovat hyödyksi myös arkielämässä.

Suomenkieliset lautapelit

Lautapelit avaavat ovet uusiin maailmoihin, ja samalla ne tarjoavat erinomaisen tilaisuuden viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Lautapelit sopivat myös aikuisille

Monet saattavat ajatella, että lautapelit ovat suunnattu vain lapsille ja nuorille. Kuitenkin nykyisin markkinoilta löytyy laaja kirjo pelejä, jotka sopivat mainiosti myös aikuisille. Valikoima kattaa helppoja pelejä, joiden säännöt omaksuu muutamassa minuutissa, aina vaativiin strategiapeleihin, joiden sääntökirjaa voi joutua tutkimaan useammankin tovin.

Tiesitkö, että ensimmäinen tunnettu lautapeli sai alkunsa muinaisessa Egyptissä? Monet tänä päivänä rakastetut pelit ovat evolvoituneet tästä alkujuuresta, kuten esimerkiksi backgammon, jonka uskotaan mahdollisesti kehittyneen tuosta varhaisesta pelistä.

Lisäksi valikoimassamme on ikonisempia pelejä, kuten HeroQuest ja Dungeons & Dragons lautapelit. HeroQuest tarjoaa pelaajille jännittäviä seikkailuja ja taisteluja pimeitä voimia vastaan, roolipelin ja strategiapelin elementtejä yhdistellen. Dungeons & Dragons lautapelit, toisaalta, vievät pelaajat fantastisiin maailmoihin, joissa voivat kehittää omia hahmojaan ja kokea tarinavetoisia seikkailuja ystäviensä kanssa. Nämä pelit ovat hieno tapa kokoontua yhteen ja kokea yhdessä unohtumattomia hetkiä, olitpa sitten veteraani tai vasta-alkaja näiden klassikoiden parissa.

Harrastajien pelit

Harrastajille sopivat pelit tarjoavat paitsi haasteita, myös mahdollisuuden kehittää ja syventää pelaamisen taitoja. Niiden parissa vietetty aika palkitaan usein unohtumattomilla pelikokemuksilla ja elämyksillä, jotka vain syvenevät pelikertojen myötä.

Lautapelikauppa Kauppias Kauppisen logo
Lautapelikauppa Kauppias Kauppisen logo

Kauppias Kauppinen

Kauppias Kauppinen on Suomalainen lautapelikauppa jonka omistaja ja toistaiseksi ainoa työntekijä on Lauri Kauppinen. Idea verkkokaupan perustamiseen lähti työpaikan organisaatiomuutoksesta jonka jälkimainingeissa syntyi ajatus omasta verkkokaupasta. Tällä hetkellä verkkokauppaa pyöritetään oman työn ohessa, työtahti on leppoisa ja tekeminen on ollut juurikin niin mukavaa kuin ajattelinkin. Kauppa on saanutkin jo ensimmäiset asiakkaansa ja paketit on saatu matkaan hienosti.

Verkkokaupan varasto sijaitsee Nurmijärvellä jossa myös kaikki muu toiminta tapahtuu. Eli voidaan siis sanoa että Kauppias Kauppinen on Suomalainen verkkokauppa. Ostaminen kaupasta on turvallista, tietoturvallisen ja toimivan verkkokauppa ratkaisun tarjoaa Suomalainen palveluntarjoaja. Maksut kulkevat turvallisesti Suomalaisen maksuvälittäjän kautta joka tarjoaa myös jokaiselle ostajalle maksuturvan.

Shopping Cart
Scroll to Top