Titan race – EN

19,90  alv. 24%

Titan Race on adrenaliinintäyteinen kilpajuoksu-peli, jossa pelaajat ohjaavat jättiläisiä Neverworldin villeillä radoilla. Peli tarjoaa lyhyen, mutta armottoman kilpailun kolmen kierroksen ajan.

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Nopeutta, jännitystä ja törmäilyä – Tutustu Titan Racen vauhdikkaaseen maailmaan – Englanninkielinen

Titan Race on kilpajuoksu-peli, jossa jokainen pelaaja on ratsastaja jättiläisen selässä ja kilpailee Neverworldin villeillä radoilla. Peli koostuu kolmesta lyhyestä, armottomasta kierroksesta, joilla taistellaan asemasta, törmäillään vastustajiin ja hyödynnetään bonuksia sekä oman jättiläisen kykyjä päästäkseen maaliviivalle!

Pelin pelilauta on loputon kilparata, joka kiertää ympäri vastakkaisista reunoista. Jokaisella radalla on omia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat mielenkiintoisia taktisia liikkeitä. Liikkuminen tapahtuu heittämällä noppia jokaisen kierroksen alussa. Jos valitset nopan, joka vastaa oman jättiläisesi väriä, saat takaisin yhden elämäpisteen.

Kun törmäät toiseen jättiläiseen liikkumalla samaan ruutuun, työnnät kyseistä jättiläistä eteenpäin ja aiheutat hänelle vahinkoa. Radalle voi myös asettaa ansoja, jotka vahingoittavat jättiläisiä, jotka niihin törmäävät. Jos saat liikaa vahinkoa ja menetät kaikki elämäpisteet, palaat takaisin peliin yhden vuoron jälkeen siinä samassa kohdassa, jossa putosit, mutta et ole vielä ulkona kilpailusta.

Jokaisella jättiläisellä on erityiskyky, jota voi käyttää kerran jokaisella kierroksella. Liikkuminen tietyille bonusrasteille radalla myös antaa pelaajille bonuskortteja, jotka voi pelata lisävaikutusten saamiseksi.

  • Pelaajat: 1-5
  • Suositeltu ikäraja: 8 vuotta ja ylöspäin
  • Pelin kesto: 30-45 minuuttia
  • Pelin kieli: Englanti

Lisätiedot

Paino 700 g (gramma)
Mitat 20 × 20 × 5 cm (senttimetri)

Brand

Brand

Funforge

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top