Inkan Aarre Deluxe – Jännittävä Lautapeli

22,90  alv. 24%

Lautapeli koko perheelle ja iloksi kavereiden kanssa. Tämä lautapeli on Afrikan tähden kaltainen ja monet tuttu säännöt pätevät myös tässä pelissä.

Saatavuus: 5 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Inkan Aarre Deluxe – Seikkailu Etelä-Amerikassa

Tämä jännittävä peli kokoaa yhteen koko perheen tai ystäväporukan viettämään hauskaa lautapeli-iltaa. Inkan Aarre Deluxe tarjoaa upean seikkailun Etelä-Amerikan kauniissa maisemissa ja jylhissä vuoristoissa.

Pelissä etsitään mystistä Inkan aarretta ja tavoitteena on kuljettaa se Machu Picchuun, Inkojen legendaariseen kaupunkiin. Pelilaudalla edetään nopan heitojen avulla, ja pelikiekkoja avaamalla yrittäen löytää arvokkaita aarteita matkan varrelta. Aarteista saaduilla rahoilla voi nopeuttaa etenemistä hyödyntämällä lentoreittejä tai laivareittejä.

Inkan Aarre Deluxe tarjoaa jännitystä ja haasteita pelaajille. Osassa kaupungeista matka päättyy umpikujaan, jolloin pelaajan on palattava takaisin samaa reittiä. Pelaajan on taktikoitava ja päätettävä, onko riski matkata umpikujan päähän aarteen toivossa sen arvoinen. Peliin tuo lisäjännitystä myös pelottava Paholainen, joka voi viedä pelaajan rahat matkan varrella.

Deluxe-versiossa peliin kuuluu upea pelilauta, joka taittuu neljään osaan, sekä kestävät kullanväriset pelikiekot. Pelilaatikko on ajattoman kaunis ja suojaa pelikomponentteja pitkään. Peli tarjoaa unohtumattomia pelihetkiä kauniin visuaalisen ilmeensä ja laadukkaiden komponenttiensa ansiosta.

Inkan Aarre on Kari Mannerlan suunnittelema lautapeli, joka juontaa juurensa suosittuun Afrikan Tähti -peliin. Vaikka peleillä on paljon yhteisiä elementtejä, Inkan Aarre tarjoaa myös uusia ja jännittäviä ominaisuuksia, jotka tekevät pelistä ainutlaatuisen. Pelin suositusikä on 6+ ja sen kesto on noin 20 minuuttia. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa.

Lähde seikkailulle Etelä-Amerikan aarteiden äärelle Inkan Aarre Deluxe -pelin parissa! Kuka löytää Inkan aarteen ja vie sen Machu Picchuun? Astu rohkeasti seikkailijoiden joukkoon ja koe unohtumattomia hetkiä lautapelien maailmassa.

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top