Alice Cooper’s HorrorBox – EN

23,90  alv. 24%

Pelin idea on yksinkertainen. Yksi pelaajista ottaa kysymyskortin ja muut pelaajat lukevat vastaustaukortin vastaksen, hauskin kysymys-vastauspari voittaa.

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Alice Cooper’s HorrorBox Korttipeli – Kutsu ystävät kauhun täyteiseen hauskanpitoon!

Alice Cooper, kauhurockin legenda, astuu nyt korttipelien maailmaan tuoden mukanaan kauhistuttavaa hupia ja jännitystä. Alice Cooper’s HorrorBox korttipeli tarjoaa mahdollisuuden laittaa puhelin syrjään ja nauttia unohtumattomista hetkistä ystävien kanssa. Olitpa sitten Alice Cooperin fani tai kauhun ystävä, tämä peli tarjoaa sinulle ja porukallesi takuuvarmat naurut ja jännityksen hetket.

Pelin idea on yksinkertainen, mutta nerokaan hauska: pelaajat ottavat vuorollaan kysymyskortin, jossa paljastuu kauhistuttava kysymys. Tämän jälkeen muut pelaajat valitsevat vastauksensa vastauskorteista. Parhaan kysymys-vastausparin loihtijat voittavat kierroksen – sekä tarjoavat kauhistuttavat naurut ja hauskanpitoa ystävien kanssa.

Alice Cooper’s HorrorBox korttipeli tarjoaa ainutlaatuisen kauhukokemuksen, joka sopii pelattavaksi porukalla. Peli on suunniteltu niin, että se yhdistää kauhun elementit hulvattomaan huumoriin, jolloin jokainen pelikerta on taattua viihdettä. Kukaan ei jää kylmäksi, kun Alice Cooperin maailma avautuu korttien muodossa.

Tämä peli on täynnä kauhuaiheisia kysymys-, vastaus- ja haastekortteja, jotka takaavat monipuolisen ja jännittävän pelikokemuksen. Peliin kuuluu yhteensä 420 korttia, joten pelikerrat eivät koskaan käy tylsiksi. Jokainen kortti on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan sekä jännitystä että hauskuutta pelaajille.

Alice Cooper’s HorrorBox korttipeli tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa pelikokemusta lisäosilla. Voit hankkia erilaisia lisäkortteja, jotka tuovat peliin uusia kysymyksiä, vastauksia ja haasteita. Näin voit pitää pelin mielenkiintoisena ja tuoreena pitkään.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Alice Cooper’s HorrorBox Korttipelin huumori ei välttämättä sovi kaikille. Pelissä voi olla kysymyksiä ja vastauksia, jotka saattavat tuntua epäsopivilta tai loukkaavilta joillekin pelaajille. Siksi suosittelemme tutustumaan kortteihin etukäteen ja poistamaan mielestäsi epäsopivat kortit pelistä.

Tuote on Englanninkielinen. Suositusikä 14+, pelinkesto 30-60min, 4-10 pelaajalle.

Brand

Brand

FITZ Games

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top