Laivanupotuspeli

12,90  alv. 24%

Astu laivaston komentajan rooliin Sea Battle – laivanupotuspelin parissa. Klassinen lautapeli tarjoaa jännittävää pelattavaa kaikenikäisille merisotureille.

Saatavuus: 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Laivanupotuspeli

Tämä klassinen lautapeli tarjoaa hauskaa ja haastavaa pelattavaa niin nuorille kuin vanhoillekin merisotureille.

Sea Battlessa sinä olet laivaston komentaja, jonka tehtävänä on upottaa vastustajasi laivat ennen kuin hän upottaa sinun laivastosi. Astu taistelulaivueesi johtoon ja aseta laivasi taktisesti pelilaudalle.

Pelin säännöt ovat helpot ymmärtää ja nopeat opetella. Pelaajat vuorotellen valitsevat ruudun vastustajan pelilaudalta, johon he haluavat ampua. Tarkoituksena on osua vastustajan laivaan ja upottaa se. Käytä taktiikkaa, päättele vastustajan laivojen sijainti ja tee oikeat ammunnat voiton saavuttamiseksi.

Sea Battle tarjoaa jännittäviä hetkiä, kun yrität päätellä vastustajan laivojen sijainnit ja tehdä strategisia päätöksiä minne ampua seuraavaksi. Pelissä menestyäksesi tarvitset hieman onnea ja taitoa!

Pelin kesto vaihtelee pelitilanteesta riippuen, mutta tyypillisesti yksi peli kestää noin 15-30 minuuttia. Sea Battle sopii loistavasti kahdelle pelaajalle ja tarjoaa intensiivisiä meritaisteluhetkiä.

Laadukkaat komponentit, kuten kestävä pelilauta ja muoviset laivanupotusnappulat, tekevät Sea Battlesta visuaalisesti houkuttelevan ja kestävän pelikokemuksen. Olipa kyseessä peli-ilta ystävien tai perheen kanssa, Sea Battle tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja viihdettä kaikille merisoturinuorille!

Upota vastustajasi laivat ja osoita taitosi merellisessä taistelussa. Tämä peli on ehdoton hankinta ja loistava lahjaidea kaikille, jotka rakastavat strategisia pelejä ja merellistä tunnelmaa!

Brand

Brand

The Game Factory

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top