Murder Mystery On The High Sea

39,90  alv. 24%

Sukella syvälle salaperäisen murhamysteeri maailmaan merellisessä seikkailussa. Murhamysteeri Murder Mystery On The High Sea -peli tarjoaa jännitystä, viihdettä ja yllättäviä käänteitä ystävien kanssa.

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Jännittävä seikkailu merellä – Murhamysteeri Murder Mystery On The High Sea peli – Englanninkielinen

Astuessasi loisteliaan HMS Hope -aluksen kannelle, astut samalla jännittävän ja salaperäisen murhamysteerin pariin. Tämä Talking Tablesin luoma peli kutsuu sinut ylelliselle meriseikkailulle, kun laiva purjehtii kohti upeita nähtävyyksiä. Mutta varoitus: pidä tarkasti silmällä, kuka vaanii aluksen alemmilla kansilla… Tässä ainutlaatuisessa pelissä pelaajat sukeltavat keskelle karmaisevia tapahtumia ja yrittävät selvittää salaperäisen murhan.

Murhamysteeri Murder Mystery On The High Sea sisältää kaiken tarvittavan jännittävään peli-iltaan. Pelaajat pääsevät sukeltamaan syvälle merelliseen tunnelmaan. Peli tarjoaa jopa 13 pelaajalle mahdollisuuden osallistua ja yhteistyöllä selvittää kuka on murhan takana. Peli on suunniteltu uudelleenpelattavaksi kolmella vaihtoehtoisella lopetuksella.

Murhamysteeri Murder Mystery On The High Sea -pelin mukana tulee kaikki mitä tarvitset unohtumattoman illan järjestämiseen. Mukana on ohjekirja joka sisältää peliohjeet sekä tarvittaviin järjestelyihin. Lisäksi saat 13 nimitarraa. Jokaisella hahmolla on oma henkilökortti ja salainen piirre, jotka paljastavat syvemmän kerroksen hahmojen luonteista. Pelikortit tarjoavat haasteita ja paljastavat tärkeitä vihjeitä matkan varrella. Mukana on myös etsivän muistiinpanovihko, johon pelaajat voivat kirjata omia havaintojaan ja teorioitaan. Syytteiden ja äänestysten lomakkeilla pelaajat voivat tehdä omia päätöksiään ja yrittää ratkaista murhamysteerin arvoitusta.

Murhamysteeri Murder Mystery On The High Sea -pelissä on mukana myös erilaisia rekvisiittoja, kuten 9 murha-asetta, jotka luovat todentuntuisuutta ja lisäävät pelin tunnelmaa. Peli sisältää myös ratkaisukortit ja -kuoret, jotka paljastavat pelin lopputuloksen. Voit palkita parhaita etsiviä kolmella palkintopystillä ja seurata tapahtumien kehittymistä poliisin rikostiedoston avulla.

Murhamysteeri Murder Mystery On The High Sea -peli tarjoaa jännitystä ja arvoituksia ikimuistoisella tavalla. Suosittelemme peliä 16 vuotta täyttäneille pelaajille, ja se sopii 5-13 pelaajalle yhtä aikaa. Valmistaudu astumaan roolihahmosi saappaisiin ja sukeltamaan syvälle salaisuuksien maailmaan.

Huom. Tuote on Englanninkielinen

Lisätiedot

Paino 1200 g (gramma)

Brand

Brand

Talking Tables

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top