Squid Inc. Board Game – EN

34,90  alv. 24%

Hei, ja tervetuloa uuteen työpaikkaasi. Squid Inc. tarjoaa sinulle hienoja mahdollisuuksia edetä merenalaisella urallasi.

Saatavuus: 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

 • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
 • 14 päivän palautusoikeus!
 • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
 • Myös lasku ja osamaksu
 • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Squid Inc. Board Game – pelaa pikkukalasta suuren yrityksen valtiaaksi!

Squid Inc. on jännittävä strategiapeli, suunniteltu Ivan Turnerin ja taiteilija Matijos Gebreselassien toimesta, pelissä astut pikkukalana suuren yrityksen maailmaan tavoitteenasi nousta sen valtiaaksi. Tässä pelissä sinun tehtävänäsi on vaikuttaa yrityksen työntekijöihin kaikilla tasoilla, ohjata heitä ylöspäin yrityksen hierarkiassa ja saavuttaa menestystä, välittämättä siitä, kenen yli joudut kävelemään!

Jokaisella pelikierroksella sinun tulee valita potentiaalinen työntekijä, jolla on oma nimi, erityiskyky ja vaikutusvaltapisteet. Voit käyttää heidän vaikutusvaltaansa asettaaksesi omia työntekijöitäsi ja vahvistaa heidän armottomia kykyjään. Vaihtoehtoisesti voit myös lisätä työntekijän joukkueeseesi ja hyödyntää heidän osaamistaan. Kun työntekijäsi pääsevät yritykseen, sinun on käytettävä joukkueesi kykyjä edistämään toistenne uraa, kiipeämään tikapuita ylöspäin ja samalla alentaen tai jopa irtisanoen vastustajiesi työntekijöitä!

Pelin lopussa saat pisteitä työntekijöidesi yhdistetystä vaikutusvallasta yrityksessä. Mitä korkeammalle he ovat päässeet tikapuilla, sitä suuremmat pisteiden kertoimet sinulle: x1, x3, x5 ja jopa x7 ylimmästä työpaikasta! Ole kuitenkin varovainen, sillä kun yksi joukkueesi työntekijöistä saavuttaa huipun, edessäsi on maailma täynnä haita, mustekaloja, pallokaloja, rapuja ja muita vihamielisiä olentoja, jotka ovat valmiina tuhoamaan sinut.

Squid Inc. tarjoaa jännittäviä ja taktisia pelihetkiä. Se haastaa sinut tekemään strategisia päätöksiä, tekemään yhteistyötä ja kilpailemaan muita pelaajia vastaan. Pelin dynaamiset mekaniikat ja monipuoliset kortit takaavat, että jokainen pelikerta on ainutlaatuinen ja tarjoaa jännitystä loppuun asti.

Peli sisältää kaiken tarvittavan pelikokemuksen luomiseksi:

 • 1 sääntökirja
 • 80 pelaajanappulaa erikoismuodoissa
 • 70 vaikutusvaltatokenia
 • 48 työntekijälaattaa
 • 42 työntekijäkorttia
 • 4 postihuonetta
 • 1 työpaikkalauta

Squid Inc. on suunniteltu 3-6 pelaajalle, jotka haluavat kokea jännittävän valtataistelun ja strategisen pelin. Peli sopii 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille, ja sen arvioitu peliaika on noin 20 minuuttia. Valmistaudu astumaan meren syvyyksiin ja osoittamaan, että sinulla on tarvittavat taidot ja nokkeluus nousta meren suurimman yrityksen valtiaaksi!

Hanki Squid Inc. ja sukella yritysmaailman saloihin tässä kiehtovassa ja taktisessa lautapelielämyksessä!

Tuote on Englanninkielinen

Lisätiedot

Paino 859 g (gramma)

Brand

Brand

Wizkids

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top