Ultimate Guard Tokens Booster

2,90  alv. 24%

Ultimate Guardin Token Booster -pakkaus tarjoaa Magic-pelaajille täydellisen kokoelman korkealaatuisia tokeneita, jotka lisäävät pelikokemuksen visuaalista ilmettä ja auttavat ilmaisemaan eri luokkia ja hahmoja pelissä. Tämä pakkaus sisältää yhteensä yhdeksän upeaa ja tyylikästä tokenia, kuten Beast, Demon, Spirit, Soldier, Angel, Goblin, Elemental, Elf Warrior ja Zombie.

Saatavuus: 24 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Ultimate Guard Tokens Booster – Magic: The Gathering

Ultimate Guardin token booster -pakkaus tarjoaa korkealaatuisia tokeneita suosituimmista ja usein pelatuista MTG luokista. Tämä pakkaus sisältää yhteensä yhdeksän upeaa ja tyylikästä tokenia, jotka ovat Beast, Demon, Spirit, Soldier, Angel, Goblin, Elemental, Elf Warrior ja Zombie.

Jokainen token on huolellisesti suunniteltu Ultimate Guardin taiteilijoiden toimesta, joten ne eivät ainoastaan täytä pelitoiminnallisuuden tarpeita, vaan ovat myös todellisia taideteoksia. Tokenit ovat standardikokoisia, mikä tarkoittaa, että ne sopivat täydellisesti Magic: The Gathering -pakkaasi ja voit käyttää niitä pelissäsi ilman ongelmia.

Nämä tokenit eivät ainoastaan lisää pelikokemukseesi upeutta ja visuaalista ilotulitusta, vaan myös auttavat selkeyttämään pelitilannetta ja ilmaisemaan erilaisia luokkia ja hahmoja. Ne ovat täydellinen lisävaruste jokaiselle Magic-pelaajalle, joka haluaa korostaa pelinsä teemaa ja tuoda peliin lisää visuaalista ilmettä.

Ultimate Guardin token booster -pakkaus tarjoaa sinulle laadukkaita ja tyylikkäitä tokeneita. Nämä tokenit takaavat, että voit nauttia pelikokemuksestasi täysin siemauksin ja ilmaista pelihahmojesi voimaa ja läsnäoloa tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Brand

Brand

Ultimate Guard

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top