Ultimate Guard Cortex Sleeves Standard Size Transparent (100)

7,90  alv. 24%

Ultimate Guard Cortex Sleeves Standard Size Transparent korttisuojat tarjoavat korkealaatuisen suojan korttikokoelmillesi. Nämä läpinäkyvät korttisuojat antavat erinomaisen suojan kortteillesi naarmuilta, likaantumiselta ja kosteudelta.

Saatavuus: 19 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Ultimate Guard Cortex Sleeves Standard Size Transparent – Kestävät korttisuojat korttikokoelmillesi

Ultimate Guard Cortex Sleeves Standard Size Transparent korttisuojat tarjoavat korkealaatuisen suojan korttikokoelmallesi. Näissä korttisuojissa yhdistyvät kestävyys ja laadukas ulkonäkö.

Cortex Sleeves -korttisuojat on valmistettu vahvasta ja kestävästä materiaalista, joka suojaa korttejasi naarmuilta, likaantumiselta ja kosteudelta. Ne sopivat täydellisesti standardikokoisille korteille, kuten Magic: The Gathering tai Pokémon yms. -korteille.

Korttisuojien läpinäkyvä rakenne mahdollistaa korttien selkeän näkymisen, joten suoja ei häiritse korttien lukemista. Cortex Sleeves tarjoavat myös miellyttävän tuntuman ja hyvän liukuvuuden korttien käsittelemiseen sekä hyvän sekoitus tuntuman.

Pakkauksessa on 100 korttisuojaa, joten voit suojata runsaan määrän kortteja kerralla. Näin voit varmistaa, että kokoelmassasi olevat arvokkaat kortit säilyvät priimakunnossa ja säilyttävät arvonsa pitkään. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse korvata kuluneita kortteja usein, mikä on sekä säästöä sinulle että myös säästöä ympäristön kannalta. Tämä auttaa vähentämään kulutusta ja resurssien käyttöä, ja siten pienentää korttipelien ympäristövaikutuksia. Voit nauttia korttikokoelmastasi pitkään, tietäen samalla, että teet kestävän valinnan.

Ultimate Guard Cortex Sleeves Standard Size Transparent -korttisuojat ovat täydellinen valinta kaikille korttipelaajille, jotka haluavat pitää korttinsa turvassa. Hienostuneen läpinäkyvän muotoilunsa ansiosta ne sopivat kaikenlaisiin korttipelitilanteisiin ja lisäävät kokoelmasi ammattimaisuutta ja tyylikkyyttä.

Katso myös Ultimate Guard Katana Inner Sleeves ja Ultimate Guard Precise-Fit Sleeves Resealable joiden avulla tupla sleevaat eli tuplasuojaat korttisi asettamalla Cortex korttisuojan sisään Inner sleeven tai Precise-Fit sleeven. (Itse korttia unohtamatta)

  • 100 standardikokoista korttisuojaa. Suojan koko: 66 x 91 mm
  • Extra läpinäkyväpuoli josta näen helposti korttisi.
  • Korttien sekoittaminen on helppoa karheamman puolen ansiosta.
  • Valmistaja lupaa korteille pitkän käyttöiän ja kestävyyden.
  • Ei sisällä happoja tai PVC:tä.

 

Lisätiedot

Paino 60 g (gramma)

Brand

Brand

Ultimate Guard

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top