Yu-Gi-Oh! Tactical Masters Booster (Yksittäin) – EN

2,90  alv. 24%

Yu-Gi-Oh! Tactical Masters Booster tarjoaa sinulle upean tilaisuuden laajentaa pelikokoelmaasi ja löytää harvinaisia ja voimakkaita kortteja. Yksittäinen pakkaus sisältää 7 korttia.

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Yu-Gi-Oh! Tactical Masters Booster (Yksittäin)

Yu-Gi-Oh! Booster Pack, jokainen pakkaus sisältää 7 korttia, jotka avautuvat edessäsi kuin aarteiden täyttämä aarrearkku. Jokaisessa pakkauksessa on yksi upea foliokortti. Nämä kortit hohtavat ja tuovat loistetta pelikokoelmaasi, pakkauksessa on myös kuusi korttia. Nämä kortit ovat harvinaisempia kuin tavalliset kortit, ja ne voivat sisältää voimakkaita kortteja, jotka auttavat sinua voittamaan vastustajasi ja saavuttamaan ylivoiman taistelukentällä.

Yu-Gi-Oh! Tactical Mastersin pakkaus on täydellinen valinta kaikille Yu-Gi-Oh!-faneille ja korttipelin harrastajille. Tämä pakkaus tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa kokoelmaasi ja löytää uusia, harvinaisia kortteja, jotka voivat vahvistaa pelistrategiaasi ja viedä sinut lähemmäksi voittoa.

Hanki nyt Yu-Gi-Oh! Tactical Masters boosteri ja aloita matkasi kohti mestaruutta. Kerää voittavat kortit ja kehitä oma taktiikkasi. Haasta ystäväsi ja vastustajasi jännittäviin duelleihin, joissa vain paras taktikko voi nousta voittajaksi. Ole valmis kokemaan ainutlaatuisia hetkiä ja luomaan legendaarisia pelimuistoja Yu-Gi-Oh!-maailmassa!

Tuote on Englanninkielinen.

Brand

Brand

Konami

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top