Afrikan Tähti Retkikunnat

23,90  alv. 24%

Afrikan tähti – Retkikunnat on jännittävä lisäosa suositulle Afrikan tähti -lautapelille. Lähde tutkimusmatkalle Afrikan mantereen upeisiin maisemiin, perusta oma retkikuntasi

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Afrikan Tähti Retkikunnat lisäosa

Pelaamiseen tarvitset pelin perusversion

Afrikan tähti – Retkikunnat on jännittävä lisäosa suosittuun Afrikan tähti -lautapeliin. Tämä lisäosa tarjoaa pelaajille uusia seikkailuja ja haasteita tutkimusmatkailijoina Afrikan mantereella.

Afrikan Tähti Retkikunnat vie pelaajat uudenlaiselle seikkailulle tuttuihin maisemiin. Retkikunnat lisäosa tuo peliin uusia elementtejä ja mahdollisuuksia. Pelaajat perustavat omat retkikuntansa ja lähtevät tutkimusmatkalle mantereen syvimpään viidakkoon. Oman hahmon voi valita esimerkiksi arkeologin, pohatan, opettajattaren tai seitsemän muun hahmon joukosta. Jokaisella hahmolla on omia erityisominaisuuksia. Kun retkikunta on valittu ja varusteltu, voi timantin etsiminen alkaa.

Tämä lisäosa säilyttää alkuperäisen Afrikan tähti -pelin viehätyksen ja helppouden, samalla tarjoten uusia ulottuvuuksia ja haasteita pelaajille. Retkikunnat-lisäosa on loistava tapa tuoda lisäjännitystä ja vaihtelua perheen ja ystävien lautapelihetkiin.

Suositusikä 10+. Pelin kesto on noin 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-6 pelaajaa.

Tämä on laajennusosa Afrikan Tähti lautapeliin. Retkikunnat pelin pelaamiseen tarvitset Afrikan tähden perus- tai Deluxe version. Pelaamiseen käytetään vain pelialustaa, lisäosan mukana tulee kaikki muu tarvittava kuten esimerkiksi pelikiekot.

Tämä lisäosa tarjoaa haastetta kokeneemmallekin pelaajalle ja antaa uutta iloa peliin.

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top