Murder Mystery On The Night Train – EN

39,90  alv. 24%

Lähde mukaan jännittävälle matkalle Euroopan Belle -yöjunassa ja selvitä, kuka on syyllinen yllättävään murhaan. Jokainen matkustaja on potentiaalinen epäilty – kuka on viaton ja kuka syyllinen?

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Murder Mystery On The Night Train – Englanninkielinen

Kun yö laskeutuu ja junan pyörät alkavat nakuttaa rytmissään, Euroopan Belle -juna herää eloon. Mutta tämä ei ole tavallinen junamatka. Jossain vaunujen käytävien varjoissa, silkkisten verhojen ja antiikkisten lamppujen alla, piilee salaisuus. Murhaaja on irti, ja ainoastaan sinä ja vieraasi voitte paljastaa hänen henkilöllisyytensä ennen seuraavaa iskua.

Talking Tables tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa 1930-luvun loiston ja glamourin keskelle. Pukeudu ajan hengen mukaisesti, anna itsesi uppoutua rikostarinaan ja paljasta salaisuudet, jotka ovat piilossa Euroopan Belle -junassa.

Tämä murhamysteeri-iltama vie pelaajansa matkalle, jossa jokainen yksityiskohta voi olla ratkaiseva. Pelissä on tarjolla kolme erilaista loppuratkaisua, joten tarina ei pääty ensimmäiseen pelikertaan. Jokainen ilta voi paljastaa uuden yllätyksen ja käänteen.

Hahmot ovat monipuolisia, ja pelissä on huomioitu kaikki pelaajat sukupuoleen katsomatta. Emäntä tai isäntä saa oman erityisen roolinsa pelissä, ja tehtävänä on pitää langat käsissään ja varmistaa, että tarina etenee sujuvasti. Ja vaikka jännitys tiivistyy joka hetki, kukaan vieraistasi ei ole vaarassa – he kaikki saavat nauttia mysteeristä alusta loppuun saakka.

Valmistaudu unohtumattomaan iltaan, jossa jokainen vihje, katse ja kuiskaus voivat olla avain arvoituksen ratkaisemiseen. Murder Mystery On The Night Train ei ole vain peli; se on elämys, joka jättää jälkensä.

Huom. Tuote on Englanninkielinen

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top