Vampire: The Masquerade – Heritage – EN

69,90  alv. 24%

Vampire: The Masquerade – Heritagessa otat muinaisen vampyyrin roolin. Muokkaa vampyyri- ja ihmishistoriaa mieleiseksesi 700 vuoden ajalta ja jahtaat muinaisia salaisuuksia samalla kun välttelet inkvisitioa ja yrität pelastaa jäljellä olevan inhimillisyytesi.

Saatavuus: 1 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Vampire: The Masquerade – Heritage – Englanninkielinen

Vampire: The Masquerade – Heritagessa otat muinaisen vampyyrin roolin. Muokkaa vampyyri- ja ihmishistoriaa mieleiseksesi 700 vuoden ajalta ja jahtaa muinaisia salaisuuksia samalla kun välttelet inkvisitioa ja yrität pelastaa jäljellä olevan inhimillisyytesi.

Heritage on nopeasti pelattava legacy-peli. Jokaisessa pelissä pelaajat keräävät hahmoja yhteisestä hahmopakasta verilinjoilleen. Nämä hahmot vaikuttavat eri vampyyrien “taistelukenttiin” ja auttavat historiaan perustuvien tehtävien suorittamisessa. Esimerkiksi aatelisesta syntyperästä oleva soturi voi tukea Jeanne d’Arcia Orleansin piirityksen lopettamisessa samalla muuttaen sisäisen vampyyrien valtataistelun tasapainoa tai houkutellen ei-toivottua huomiota inkvisitiolta. Hahmojen keräämisen lisäksi pelaajat voivat käyttää klaaninsa ainutlaatuisia juonittelukortteja, jotka muuttavat pelin sääntöjä tietyn klaanin luonteen mukaisesti.

Jokaisen yksittäisen pelin jälkeen pelaajat voivat kerätä saavutuksiaan aikajanaansa, joka toimii heidän toimiensa kronikkana seitsemänsadan vuoden ajalta ja vaikuttaa kampanjan lopputulokseen. Lisäksi pelaajat voivat muuttaa joitakin kuolevaisia pysyvästi vampyyreiksi ottamalla kortit suojistaan ja kääntämällä ne ympäri paljastaen niiden vampyyrimaisen puolen ja antaen niille uusia kykyjä ja nimen. Nämä palautetaan yhteiseen pakkaan ja niitä voidaan vielä vahvistaa tulevissa peleissä.

Tällä tavoin pelaajat etenevät historiassa historiallisten tehtäväkorttien edistymisen mukaisesti, avaten matkalla uusia haasteita, hahmoja ja palkintoja.

Lopulta seitsemänsadan vuoden ajanjakso päättyy huipentavaan loppuratkaisuun, kun pelaajat kiirehtivät selvittämään muinaisia arvoituksia käyttäen keräämiään vihjeitä, liittolaisia ja voimia kampanjan aikana.

Tuote on Englanninkielinen.

Lisätiedot

Paino 2700 g (gramma)

Brand

Brand

Nice Game Publishing GmbH

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top