UNO Express Korttipeli

5,90  alv. 24%

Uno Express on kompakti ja intensiivinen korttipeli, joka tarjoaa nopeatempoista viihdettä kaikenikäisille pelaajille. Peli perustuu klassiseen Uno-peliin, mutta siinä on omat ainutlaatuiset piirteensä, jotka erottavat sen perinteisestä Unosta.

Saatavuus: 7 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

UNO Express Korttipeli – Ohjeet Englanniksi

Uno Express on nopeatempoinen ja jännittävä korttipeli, joka tarjoaa hauskaa viihdettä kaikenikäisille pelaajille. Peli perustuu klassiseen Uno-peliin, mutta siinä on muutamia merkittäviä eroja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen pelikokemuksen.

Uno Expressissa pelaajat pyrkivät pääsemään eroon korteistaan mahdollisimman nopeasti. Kortit sisältävät erilaisia värejä ja numeroita sekä erikoiskortteja, kuten suunnanmuutoskortteja ja nostokortteja. Pelaajat yrittävät päästä eroon korteistaan asettamalla samaa väriä tai numeroa vastaavia kortteja pelipinon päälle. Värikkäät ja selkeät kortit tekevät pelin seuraamisesta helppoa.

Uno Expressissa pelin eteneminen on nopeampaa ja intensiivisempää verrattuna tavalliseen Uno-peliin. Pelin säännöt on yksinkertaistettu ja korttien vaihtamiset ovat nopeampia, mikä tekee pelistä sopivan myös lyhyille pelihetkille tai tilanteisiin, joissa halutaan pelata useita pelejä peräkkäin.

Uno Express on erinomainen valinta matkalle tai kokoontumisiin, sillä se on kompaktin kokoinen ja helppo ottaa mukaan minne tahansa. Peli tarjoaa hauskaa haastetta ja kilpailua pelaajille, ja sen nopeatempoisuus ja yksinkertaiset säännöt tekevät siitä sopivan kaikenikäisille pelaajille.

Huom. mukana vain englanninkieliset ohjeet.

Brand

Brand

Mattel

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top