Dungeons & Dragons Board Game The Legend of Drizzt – EN

59,90  alv. 24%

Dungeons & Dragons lautapeli on suunniteltu 1-5 pelaajalle. Pelin sisältö voidaan myös yhdistää muihin D&D Adventure System Cooperative Play -lautapeleihin.

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Peli on suunniteltu 1-5 pelaajalle, joten voit pelata peliä yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Useita skenaarioita ja haastavia tehtäviä tarjoava peli takaa, ettei kahta samanlaista pelikertaa tule. Dynaaminen pelimekaniikka ja strateginen päätöksenteko tekevät jokaisesta pelisessiosta ennalta-arvaamattoman kokemuksen.

Kun navigoit Forgotten Realmsin synkkään ja vaaralliseen maailmaan, kohtaat pelottavia vihollisia, ovelia ansoja ja petollisia ympäristöjä. Yhteistyö ja huolellinen suunnittelu ovat avain voittoon. Kommunikoi muiden pelaajien kanssa, koordinoi toimiasi ja käytä hahmojesi kykyjä viisaasti voittaaksesi viholliset.

Tämän pelin erityispiirteenä on sen monipuolisuus ja laajennettavuus. Pelin sisältöä voi yhdistää muihin D&D Adventure System Cooperative Play -lautapeleihin, kuten Castle Ravenloft ja Wrath of Ashardalon, mikä mahdollistaa omien seikkailujen luomisen ja uusien maailmojen tutkimisen, joten eeppisen tarinankerronnan ja jännittävän pelikokemuksen mahdollisuudet ovat rajattomat.

Olitpa sitten kokenut Forgotten Realms -fani tai vasta tutustumassa Drizzt Do’Urdenin maailmaan, tämä lautapeli tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen. Sukella R.A. Salvatoren romaanien rikkaaseen tarinankerrontaan, testaa taitosi yhteistyöpelaamisessa ja lähde unohtumattomille seikkailuille liittyen Drizztin ja hänen kumppaneidensa pyrkimyksiin aarteiden ja maineen tavoittelussa.

Oletko valmis astumaan legendaarisen sankarin saappaisiin? Kokoa ystäväsi, ota noppasi mukaan ja anna Drizzt Do’Urdenin seikkailujen alkaa!

Pelaajamäärä: 1-5 Suositeltu ikäraja: 12 vuotta ja sitä vanhemmat Peliaika: 60 minuuttia Englanninkielinen versio

  • Pelaajat: 1-5
  • Suositeltu ikä: 12 vuotta ja sitä vanhemmat
  • Peliaika: 60 minuuttia
  • Englanninkielinen versio

Brand

Brand

Wizards of the coast

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top