Murhamysteeripeli: Murder Mystery At The Circus – EN

39,90  alv. 24%

Selvitä murhamysteeri Murder Mystery At The Circus -murhamysteeripelissä. Kutsu ystävät mukaan jännittävään illanviettoon ja paljastakaa sirkuksen synkät salaisuudet…

Saatavuus: 4 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Murhamysteeripeli: Sirkus teemainen Murder Mystery At The Circus – Englanninkielinen

Murhamysteeripeli Circus Theme Murder Mystery At The Circus on unohtumaton seikkailu sirkusmaailman salaisuuksien parissa. Tämä Talking Tablesin tuottama peli kutsuu sinut mukaan rooliisi huikeassa murhamysteerissä, joka sijoittuu Starlight Circukseen, yhteen maailman upeimmista kiertävistä sirkusryhmistä. Pian selviää, että sirkuksessa tapahtuu synkkiä asioita, ja sinun tehtäväsi selvittää, kuka on syyllinen.

Murhamysteeripeli sisältää kaiken mitä tarvitset jännittävän illan rakentamiseen. Ohjekirjasta löydät kaiken tarvittavan tiedon pelin kulusta ja säännöistä. Mukana on myös 13 nimilappua, sekä 12 hahmokorttia ja salainen piirrekortti jokaiselle pelaajalle. Peli etenee eri kierrosten ja haasteiden kautta, joissa paljastetaan uusia vihjeitä ja tehtäviä. Murha-aseen rekvisiitat tuovat peliin aitoa tunnelmaa, ja ratkaisulomakkeet ja -kuoret auttavat sinua pitämään jännityksen yllä. Lisäksi mukana on palkintopokaalit, sirkusasetelma, todistusaineistokansio, etsivän muistivihko sekä syyttämis- ja äänestyslomake.

Murhamysteeripeli Circus Theme Murder Mystery At The Circus tarjoaa unohtumattoman pelikokemuksen niin sirkusfanien kuin murhamysteerien ystävienkin keskuudessa. Tämä jännittävä peli yhdistää viihdyttävän roolipelaamisen, arvoitukselliset juonenkäänteet ja sirkusmaailman ainutlaatuisen tunnelman. Astu sisään sirkustelttaan ja valmistaudu paljastamaan murhan salaisuus – odottavatko vastaukset jonglöörauksen, taikatemppujen vai kenties korkealentoisten trapetsitemppujen takana? Valinta on sinun!

Suositellaan yli 16-vuotiaille ja 5-12 pelaajalle.

Huom. Tuote on Englanninkielinen

Lisätiedot

Paino 1200 g (gramma)

Brand

Brand

Talking Tables

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top