Snakes on a plan – Matopeli pelilaudalla

18,90  alv. 24%

Jännittävä peli, jossa yritetään kasvattaa käärmeitä noppaa heittämällä ja piirtämällä nopan määrittelemän määrän ruutuja. Eniten pisteitä kerännyt voittaa!

Saatavuus: 5 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Snakes on a plan Lautapeli

Snakes on a Plan on lautapeli jossa pelaajat pääsevät piirtämään omia käärmeitä yhteiselle pelilaudalle! Peli tarjoaa jännittäviä hetkiä, strategista pohdintaa ja hauskuutta ystävien ja perheen kanssa.

Pelin idea on koukuttava. Jokainen pelaaja saa valita oman käärmeensä ja suunnan, mihin se liikkuu nopan heittämän määrän ruutuja eteenpäin. Tavoitteena on piirtää mahdollisimman pitkä käärme ja välttää törmäämästä toisiin käärmeisiin tai seinään, joka päättää matkan välittömästi.

Pelatessasi Snakes on a Plania voit haastaa ystäväsi, väistellä vastustajien käärmeitä ja suunnitella parhaan reitin voittoon. Peli innostaa luovuuteen ja strategiseen ajatteluun, samalla tarjoten paljon naurua ja hauskoja hetkiä pelipöydän äärellä.

Valmistaudu lähtemään jännittävälle matkalle käärmeiden maailmaan Snakes on a Plan lautapelin parissa! Käytä taitojasi ja älykkyyttäsi luodaksesi mahdollisimman pitkän käärmeen ja ota haaste vastaan väistääksesi esteet matkallasi kohti voittoa. Tämä peli takaa viihdyttäviä ja jännittäviä pelihetkiä kaikille lautapelien ystäville!

Suositusikä 8+. Peliä voi pelata 2-4 pelaajaa, ja pelin kesto on n. 35 min.

 

Brand

Brand

Peliko

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top