Dungeons & Dragons Board Game The Yawning Portal – EN

48,90  alv. 24%

Kohtaa mielenkiintoisia seikkailijoita, ruoki heitä herkuilla ja kerää jalokiviä voittaaksesi tämän ainutlaatuisen ja strategisen pelin. Peli tarjoaa jännittävää viihdettä niin D&D-konkareille kuin aloittelijoillekin.

Saatavuus: 2 varastossa

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Tervetuloa Yawning Portal -tavernaan Dungeons & Dragons: The Yawning Portal lautapelissä! Tämä ainutlaatuinen ja jännittävä lautapeli tarjoaa unohtumattoman seikkailun niin D&D-konkareille kuin uusillekin pelaajille. Astu sisään tähän legendaariseen majataloon, joka houkuttelee ympärilleen mielenkiintoisia seikkailijoita, joilla on yksi yhteinen tavoite: he ovat nälkäisiä ja haluavat nauttia erikoisista herkuista.

Dungeons & Dragons: The Yawning Portal -pelin pelaajat toimivat majatalon tarjoilijoina, joiden on pidettävä huolta asiakkaiden ruokailusta ja kerättävä juomarahoja. Pelissä kohtaat 68 erilaista sankaria, jotka ovat saapuneet nauttimaan herkuista ja viettämään aikaa seikkailujen keskellä. Jokaisella sankarilla on oma uniikki ruokatilauksensa ja vaikutuksensa pelin kulkuun. Ole tarkka ja nopea, kun yhdistät oikeat ruokamerkit jokaiseen sankarikorttiin. Onnistuessasi saat arvokkaita värillisiä jalokiviä ja pisteitä, jotka auttavat sinua voittamaan pelin.

Dungeons & Dragons: The Yawning Portal on suunniteltu 2-5 pelaajalle, ja se sopii pelaajille 12 vuoden iästä ylöspäin. Peli tarjoaa loputtoman määrän uusia seikkailuja ja haasteita, joten voit palata tähän jännittävään lautapeliin kerta toisensa jälkeen.

Oletko valmis astumaan sisään Yawning Portal -majataloon ja kokemaan Dungeons & Dragons -seikkailun uudella tavalla? Hio strategiaasi, kerää jalokiviä ja anna asiakkaille unohtumaton ruokailuelämys. Tämä peli on loistava valinta niin D&D-faneille kuin kaikille lautapelien ystäville.

Brand

Brand

Hasbro

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top