Shakki, tammi ja backgammon.

12,90  alv. 24%

3 puista klassikkopeliä samassa: shakki, tammi ja backgammon. Kätevä puinen laatikko joka toimii samalla pelialustana ja jossa pelin osat säilyvät.

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 85 € tilauksille!

  • Toimitusmaksu 5,9 € Matkahuolto tai 6,9 € Posti
  • 14 päivän palautusoikeus!
  • Visma Pay:n tarjoamat turvalliset maksutavat
  • Myös lasku ja osamaksu
  • Suomalainen pienyritys

Kuvaus

Wooden 3-in-1: Tammi, shakki ja backgammon

Klassikot samassa paketissa

Jos pidät klassikkopeleistä kuten tammi, shakki tai backgammon niin Wooden 3-in-1 Game lautapeli on juurikin sinulle. Älyä haastavat lautapelit puisessa kestävässä laatikossa joka toimii samalla pelialustana ja jossa pelin osat säilyvät kätevästi.

Shakin alkuperä on hyvinkin kiistelty aihe, shakin tiedetään kuitenkin saapuneen eurooppaan 700-800 luvulla. Shakki on strategiaa ja älyä vaativa lautapeli jossa pelaajilla on kummallakin 16 erilaista nappulaa joita siirretään vuorotellen pelilaudalla. Jokaisella nappula luokalla on omanlaisen tapa jolla niitä voi siirtää laudalla. Pelin tavoitteena on saada vastustajan kuningas hyökkäyksen alle niin ettei vastustaja voi millään laillisella siirrolla pelastaa omaa kuningasta(tilannetta kutsutaan shakki matiksi).

Tammi on peli jota tiedetään pelatun Ranskassa jo tuhat vuotta sitten. Pelissä ideana on syödä kaikki vastustaja pelaajan nappulat tai saada aikaa tilanne jossa vastustaja ei voi siirtää yhtään nappulaansa.

Backgammon pelissä nopeus on valttia. Pelin voittaa se joka saa nappulansa pois laudalta. Kummallakin pelaajalla on pelin alussa 15 nappulaa joita liikutellaan 24 kolmion välillä noppaa heittäen.

Brand

Brand

The Game Factory

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top