Murhamysteeri peli – Järjestä hauska ilta yhdessä ystäviesi kanssa

Melkein kaikki mitä sinun pitää tietää Murhamysteeri pelin järjestämisestä!

Murhamysteeri peli tarjoaa hauskaa tekemistä peli-iltaan.
Murhamysteeri pelit

Laadukkaat pelit takaavat laadukkaan peli-illan

Kun astut murhamysteerien maailmaan, tiedät, että edessäsi on elämys, joka johdattaa sinut kammottavien murhien ja arvoitusten pariin. Talking Tablesin murhamysteeripelit eivät ole pelkkiä pelejä – ne ovat elämyksiä, jotka on luotu herättämään uteliaisuus ja intohimo ratkaisemattomia arvoituksia kohtaan.

Jokainen murhamysteeri peli sisältää kolme erilaista loppuratkaisua. Tämä uudelleenpelattavuus tarkoittaa että pelin voi pelata 3 kertaa saman yleisön kanssa, ja että jokainen peli-ilta tarjoaa jotain uutta. Kattavat tarvikkeet, kuten ohjevihkoset, roolikortit ja murha-aseet, tekevät jokaisesta tarinasta syvällisen ja eläväisen.

Riippumatta siitä, pelaatteko suurella porukalla vai intiimissä pienryhmässä, Talking Tablesin murhamysteerit tarjoavat jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden sukeltaa tarinan syvyyksiin. Pelin pelaamiseen tarvitaan vähintään 5 pelaajaa(isäntä/emäntä+ 4 vierasta) ja peliin voi osallistua jopa 12 pelaaja. Tasa-arvoinen hahmojen sukupuolijako takaa, että jokainen pelaaja tuntee olevansa olennainen osa peliä ja arvoituksen ratkaisua.

Kauppias Kauppisen valikoimasta löytyy murhamysteeri jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Niissä yhdistyy laadukas suunnittelu ja monipuolinen pelikokemus, mikä tekee niistä erinomaisen lisän jokaiseen pelikokoelmaan. Astu siis murhamysteeripelien maailmaan ja valmistaudu elämykseen, joka saa sydämesi sykkimään jännityksestä!

Miksi Järjestää Murhamysteeri-ilta? 5 Hyvää Syytä

Oletko koskaan miettinyt, miten voit samanaikaisesti yhdistää illanvieton, salapoliisisarjojen -fanituksen ja kavereiden kiusaamisen? Vastaus: Murhamysteeri-ilta! Ja tässä on viisi syytä, miksi sinun kannattaisi järjestää sellainen:

  1. Mukaansa tempaava juoni Kyllästynyt katsomaan sarja maratonia Netflixissä? Vaihda tv:n kaukosäädin live-toimintaan ja elä hetkessä. Murhamysteeri on kuin oman elämäsi draamasarja.
  2. Täydellinen verukke syödä ja juoda “Tarvitsen vahvistusta, jotta voin ratkaista mysteerin!” Tai ainakin niin voit sanoa, kun täytät lautasen uudestaan herkkuja tai kaadat lasiin toista drinkkiä. Murhamysteeri-ilta on erinomainen tekosyy herkutteluun!
  3. Opi ystävistäsi uusia asioita Onko Timo aina vaikuttanut hiljaiselta ja varovaiselta? Odota vain, kunnes näet hänet verenhimoinen katse silmissään murhamysteeri-illan aikana. Tai ehkä huomaat, että hiljainen Laura on itse asiassa mestarijuonittelija. Ken tietää?
  4. Vähemmän vaarallinen kuin oikea murha Kuulostaa itsestäänselvyydeltä, eikö? Mutta ajatellaanpa asiaa: voit nauttia jännityksestä ja adrenaliinista ilman, että kenenkään täytyy oikeasti pelätä henkensä puolesta. Se on kuin kauhuelokuvan katsominen, mutta sinä ja ystäväsi olette tähtiä.
  5. Lystikästä hauskanpitoa Kun ystäväsi heittäytyvät rooleihinsa, ja yrittävät ratkaista yhdessä murhaajaa, se on mukavaa yhdessä oloa parhaimillaan. Voin luvata, että murhamysteeri-illan jälkeen teillä on muistoja ja sisäpiirin vitsiä vielä vuosiksi eteenpäin.

Joten, jos etsit tapaa tuoda ystävät yhteen, pitää hauskaa ja paeta arjen rutiineja, murhamysteeri-ilta on juuri sinua varten. Lopulta, mikä olisi parempi tapa viettää lauantai-iltaa kuin ratkaista mysteeri… ja sitten muistella hauskaa iltaa yhdessä?

murhamysteeri pelit cafe boardgamessa

Yhteistyössä Cafe Boardgamen kanssa

Ostettavissa myös Cafe Boardgamesta. Heillä on myös mahdolllista pelata Murhamysteeripelejä ennen ostopäätöstä.

Tutustu Cafe Boardgamen hinnastoon osoitteessa: https://cafeboardgame.fi/

Sieltä saa nykyään pitsaakin!

Talking Tables Murhamysteeri -pelit

Talking Tablesin murhamysteeripelit tarjoavat paitsi hauskan ja jännittävän pelikokemuksen, myös laadukkaan ja mieleenpainuvan illan yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Niinpä seuraavan kerran, kun suunnittelet peli-iltaa tai erityistä tapahtumaa, muista Talking Tables – he tietävät kuinka tehdä mysteeristä maagista! Kauppisen valikoimasta löydät varmasti teemaan sopivan pelin.

murder mystery at the manor house

Murder Mystery At The Manor House

Koe jännittävä murhamysteeri Dappertonin kartanossa, Skotlannin upeissa maisemissa. Eilisiltainen juhla muuttuu arvoitukseksi, kun paikallinen toimittaja Penny Dreadful löydetään kuolleena. Tässä pelissä sinä ja seurueesi otatte salapoliisien roolit, keräätte vihjeitä ja yritätte paljastaa murhaajan joukostanne. Sisältää ladattavat kutsut ja hahmotiedot, joiden avulla tuot murhamysteerin tunnelman omaan kotiisi. Valitse hahmosi ja eläydy rooliisi taustamusiikin soittolistan säestämänä. Pelin hahmot ovat tasapuolisesti jaettuja, ja jokaisella on tärkeä rooli juonen kehittelyssä. Kolme vaihtoehtoista loppuratkaisua takaavat, että voit nauttia murhamysteeristä uudelleen. Kutsu ystäväsi tai perheesi mukaan ja sukella salaisuuksien, juonittelun ja yllättävien käänteiden täyteiseen iltaan “Murder Mystery at the Manor House” -pelissä!

murhamysteeri junassa murder mystery on the night train

Murder Mystery On The Night Train

Kun yö laskeutuu ja junan pyörät alkavat nakuttaa rytmissään, Euroopan Belle -juna herää eloon. Mutta tämä ei ole tavallinen junamatka. Jossain vaunujen käytävien varjoissa, silkkisten verhojen ja antiikkisten lamppujen alla, piilee salaisuus. Murhaaja on irti, ja ainoastaan sinä ja vieraasi voitte paljastaa hänen henkilöllisyytensä ennen seuraavaa iskua.

murder mystery on the high seas

Murder Mystery On The High Seas

Astu laivaan ja valmistaudu elämäsi merimatkalle! Tämä ei ole mikä tahansa risteily, vaan ylellinen loma. Kun laiva lipuu ohi upeiden maisemien ja sinä nautit auringonpaisteesta kannella, kannattaa muistaa, että kaikki ei ole niin idyllistä kuin miltä näyttää. Syvällä alakansien uumenissa, konehuoneiden hämärissä ja hyttikäytävien varjoissa saattaa piillä salaisuuksia… ja joku on valmis menemään pitkälle pitääkseen ne salassa.

murder mystery on the dancefloor

Murder Mystery On The Dancefloor

Murder mystery on the dancefloor vie sinut ja seurueesi takaisin 1970-luvun sykkivään sydämeen, aikaan jolloin diskopallo loisti ja tanssilattia oli elämän keskipiste. Murder Mystery On The Dancefloor tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit järjestää unohtumattoman murhamysteeri-illallisen, joka huokuu vuosikymmenen tunnelmaa.

murder mystery at the circus

Murder Mystery At The Circus

Murder Mystery At The Circus vie sinut ja vieraasi sirkusmaailman sykkivään ytimeen. Tee yhteistyötä muiden kanssa ja selvitä tämä jännittävä mysteeri. Olitpa sitten parrakas-nainen, taikuri, jonglööri tai trapetsitaiteilija, muista, että jokainen läsnäolija on potentiaalinen epäilty. Älä anna värikkäiden asujen, huikeiden temppujen tai valonheittimien loisteen hämätä – totuus voi yllättää!

murder mystery at the theatre

Murder Mystery At The Theatre

Astukaa sisään 1920-luvun teatterin kiehtovaan maailmaan! Kun art deco -koristeet loistavat ja jazz-musiikki soi, kaiken pitäisi olla täydellistä. Mutta Full House -teatterissa on tapahtunut jotain odottamatonta. Kenen näyttelijäkaartiin kuuluu synkkä salaisuus? Kuka on vastuussa murhasta? Pyyhi pölyt suurennuslasistasi, valitse pukuhuoneesta sopivin asu ja lähde mukaan jännittävään teatteriseikkailuun.

Ohjeita pelin järjestämiseen

Nyt varmasti mietit miten järjestät Murhamysteeri-illan ja että onko sinusta siihen! Vastaus on kyllä, tarkoituksena on pitää hauskaa ystävien kanssa ja se onnistuu vaikka kaikki ei pelissä menisikään ihan sääntöjen mukaan tai koristelut eivät ole viimeisen päälle. Alta löydät ohjeet ja Youtubesta hyvän yleisellä tasolla Murhamysteeri pelin järjestämisestä kertovan videon.

1. Valitse sopiva peli:

Valitse Talking Tablesin kattavasta valikoimasta juuri se murhamysteeri, joka sopii tilaisuuteesi, vieraisiisi ja teemaasi.

2. Kutsu vieraat:

Kutsu tarvittava määrä osallistujia pelin vaatimusten mukaan. Varmista, että jokaiselle hahmolle on pelaaja.

3. Teemaa ja tunnelmaa:

Suunnittele illan teema ja tunnelma pelin mukaan. Voit koristella tilan, jossa peli pelataan, teeman mukaisesti.

4. Valmistelut:

Tutustu pelimateriaaleihin sekä ohjeisiin etukäteen ja valmistele kaikki tarvittava ohjeen mukaisesti. Pelit sisältävät usein kaiken tarvittavan.

5. Hahmojen jakaminen:

Jaa hahmot pelaajille ennen tapahtumaa tai sen alussa. Anna heidän tutustua hahmoihinsa ja valmistautua rooleihinsa. Voit esimerkiksi liittää tiedot pelaajan roolista jo kutsuun.

6. Ohjeiden antaminen:

Kerää kaikki pelaajat ja anna selkeät ohjeet pelin kulusta. Käy läpi säännöt ja roolit.

7. Pelin aloitus:

Aloita peli ja anna tarinan ja murhamysteerin kehittyä pelaajien välillä.

8. Seuraa ja ohjaa:

Seuraa pelin kulkua ja ole valmis ohjaamaan pelaajia tarvittaessa. Auta heitä pysymään tarinassa ja noudattamaan sääntöjä.

9. Ratkaisu:

Kun peli on edennyt loppuunsa, kerää pelaajien arvaukset ja paljasta murhamysteerin ratkaisu.

10. Palkitseminen:

Voit palkita pelaajia esimerkiksi onnistuneista suorituksista, parhaasta roolisuorituksesta tai oikeasta ratkaisusta.

11. Yhteenveto ja keskustelu:

Käy läpi pelin kohokohdat yhdessä pelaajien kanssa ja keskustele kokemuksista.

12. Palaute:

Kerää palaute pelaajilta ja mieti, mitä voisi tehdä toisin seuraavalla kerralla.

Muista:

  • Ilmapiiri: Luo rento ja mukava ilmapiiri, jotta kaikki nauttivat pelistä.
  • Roolit: Kannusta pelaajia eläytymään rooleihinsa.
  • Apu: Ole saatavilla koko pelin ajan auttaaksesi ja ohjataksesi pelaajia.
Shopping Cart
Scroll to Top